Witam. Pamiętam że sam tytuł to było damskie imię. Opowiadał on o kobiecie, nie pamiętam niestety dokładnej fabuły, ale wiem że gdzieś pod koniec napisała ona bestseller. Przeżyła też chyba wypadek samochodowy, choć mógł to być też ktoś z jej rodziny. Mógł o być też serial podzielony na 2, 3 odcinki. Byłabym baardzo...
więcej
Film opowiada o małżeństwie(chyba małżeństwie) które postanawia podróżować po ameryce szlakiem ich
ulubionych filmów odwiedzając miejsca w których były kręcone sceny z tych filmów i odgrywając je. Może ktoś
będzie wiedział chociaż wiem, że opis dałam raczej marny. Ten film należy chyba do gatunku sport....
O jakieś dziewczynie co była nieszczęśliwa , samotna , sama i nie ufna i nie wiem potem zakochała się i jej
życie się zmieniło ?
Albo jakieś miłosne dramaty ? oczywiście z Happy Endem ?
Mianowicie, szukam bajki, którą oglądałam w dzieciństwie. Było to o czarnym chyba kocie, który mieszkał na ulicy (chyba z jakimś karaluchem) i pewnego dnia przejeżdżało auto i z niego wypadła biała kotka. I ona była taka arogancka i wgl. I nie mogła znaleźć domu, bo jak wypadła z tego auta, to akurat się preprowadzała....
więcej
młody chłopak prowadzi samochód popisując sie wyłącza światła przez co dochodzi do wypadku. Jego
przyjaciele giną,On przeżył ale ma problemy z pamięcią wszystko zapisuje na kartkach po jakimś czasie
grupa bandytów postanawia wykorzystać go do obrabowania banku czy tam jakiegoś miejsca ,w którym on
pracuje. odam...
zapomniałem tytułu ale ludzie tam odpowiadali jak zostali więźieni przez arabów za np narkotyki opowiadali
ogólnie jak udało im ise przeżyć itd uciec i oni to opowiadali i do tego co powiedzieli był obraz