Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Witam, szukam filmu gdzie na samym początku facet opowiada jak to jest gdy spędzi się troche lat w więzieniu. W skrócie ; facet był ciotą i zawoził swoją córke na balet i po którymś razie zobaczył że sale obok jest sala bokserska i zapisał się. Szefem tej slai był jakiś czarny. głowny bohater zaprzyjaźnił się z nim ....

więcej

szukam tytułu filmu o chłopaku który po wypadku traci noge potem zaczyna jeździć na rowerze

Podajcie tytuł filmu, a następna osoba podaje tytuł, zaczynający się literą, taką jaką poprzedni tytuł się
kończył.( Tytuł filmu musi zawierać jedno słowo)

Przykład : 'Skubani': a następna osoba:' Istnienie'

Ja zaczynam: Shrek

Ostatnio przeczytałem opis Thrillera który chciałem obejrzeć ale niestety nie zapisałem sb filmu a tytułu
nie pamiętam :c

Pamiętam że opis filmu brzmiał mniej więcej tak:

3 przyjaciółki wybierają się na wyspe (chyba na wyspę) i spotykają tam swoich dawnych 3 kolegów. Po
pewnym czasie jeden z kolegów próbuje...

więcej

Witam
Kiedyś oglądałem film o młodym chłopaku i dorosłej kobiecie którzy byli w sobie zakochani. Więcej
szczegółów nie pamiętam. Będę wdzięczny za podanie tytułu.

Czy komedia, czy czarna komedia, byleby był to rozśmieszacz poprawiający nastrój. Bardzo proszę o polecenie takiego filmu.

Jak się nazywał film o dziewczynce, która brała udział w konkursach ortograficznych, ona literowała słowa?

Dystyngowana Madame Malory (Helen Mirren) od lat kieruje cenioną restauracją w
niewielkiej miejscowości na południu Francji. Sława jej potraw wykracza daleko poza
lokalną społeczność. A przyznane lokalowi prestiżowe trzy gwiazdki w słynnym
Przewodniku Michelina napawają dumą wszystkich mieszkańców. Pewnego dnia w...

więcej

Potrzebuje filmu na którym będę się bał, poczuje dreszcze na myśl co może być dalej a po całym seansie strach nie opuści mnie przez noc!
Ktoś zna? ktoś się bał? proszę, dajcie tytuły

o podobnej tresci co "Dziewczyna z sąsiedztwa" lub "Funny Games"