Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

w którym była scena jak jakiś chłopak czy dziewczyna ratuje dziecko na diabelskim młynie, sam/a wysiada ze
swojego miejsca i po metalowych szczeblach przedostaje się na górę, nie pamiętam co to za film...

Tak jak w temacie. Szukam filmu, w ktorym policjant msci sie na mordercach swojej rodziny. Na pewno nie
jest to Punisher. Wydaje mi sie, ze film zostal nakrecony po 2000 i akcja dziala sie na wschodnim wybrzezu
USA

Hej! Mam problem ze znalezieniem filmu.
Bohaterka hest nastolatka, ktora dowiaduje sie, ze jest chora.
Ma amputowana noge.
Trafia do fundacji spelniajacej marzenia umierajacych dzieci, ktira przed smiercia pozwala jeej spelnic
zyczenie i spotkac sie z prezydentem USA.
bylabym wdzieczna za pomoc;)

Mieli impreze. Matka pokłuciła się z córką, bo nie chciała iść do szkoły, była mała . Mama ją uderzyła w twarz. Po szkole lub przed szkołą porwał ją jakiś pan . Przetrzymywał ją w domu w piwnicy . Policja sprawdzała mieszaknie, lecz jej nie znalazła . Dzie wczyna spędziła w piwnicy kilka lat, gdy miała okres, pan się...

więcej

szukam filmu

użytkownik usunięty

nie pamietam dokladnie wiem zze byl o pewnym mezczyznie ktrory przeniosl sie do miasteczka i tam poznal rodzenstwo dwoch mezczyzn i kobiete. Po jakims czasie zakochal sie w tej kobiecie i zaczeli sie spotykac jak sie pozniej okazalo byli oni duchami i na koncu ten facet spalil ich w domu. tylko tyle pamietam to byl...

Poszukuje filmu raczej muzyczny
-na poczontku w starej szkole nastolatek jest przezywany od klawisza
-cały czas pisze e-maile do swojego mentora a on je ignoruje
-wyjeżdża z mamom do innej szkoły poznaje blondynkę (potem się chyba obraża) która z dwoma przyjaciółmi
ma zespół zaprasza go na próbę.
-on pomaga...

https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xfp1/t1.0-
9/10492329_667413986667620_5500745959133895331_n.jpg

Witam szukam tytułu filmu, który oglądałem jakiś czas temu. Właściwie niewiele pamiętam (oprócz tego że był dobry :p). W skrócie film pokazywał nieludzkie traktowanie więźniów. Końcówka: więźniowie jakoś tam przekazali poza mury więzienne, aby w ustalonym czasie ktoś przeprowadził "kontrolę" w nim. Była akcja, że...

był posiłek i religijna rodzina modliła się i ten zabójca chciał ich zabić. był w masce
barana. wie ktoś co to może być?

szukam jakichś dobrych, typowo francuskich dramatów/filmów psychologicznych z ostatnich lat. jakieś
propozycje?