Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Pamiętam jedynie że jest sobie rodzina w domu (rodzice i chyba jedno dziecko) no i pewnego dnia okazuje się że za ich oknami i drzwiami jest tylko metalowa ściana. Nie wiedzę w ogóle o co kaman, próbują się wydostać i tyle chyba z niego pamiętam.

Jakie są fajne filmy dramatyczne w którym są sceny medyczne? Byle nie seriale! Może być tam miłość
przyjaźń cokolwiek. Byle było warte uwagi ... Z góry dzięki za uwagę

Dwie grupy ludzi zaczynają ze soba rywalizować chowając bodajże piłkę do koszykówki w różnych
miejscach
I muszą znaleść gdzie rywale tę piłkę schowali
Pamiętam że jedni szukali w parku
W końcu jedni się zlitowali i powiedzieli że w tym a tym kościele
Pamiętam że jak poszli po piłkę pogonił ich ksiądz
Film bodajże...

Jestem strasznie sfrustrowana żeby znaleźć ten film, do tego stopnia, że wymyśliłam sobie, że ktoś z was
może mi pomóc mając tylko to jedno zdjęcie, bardzo bardzo proszę.

http://pl.pinterest.com/pin/324259241894451399/

Ten film to dramat. Dziewczyna mieszka w mieście z rodzicami. Ukrywa przed nimi że ma białaczkę. Jest też
sąsiadka co miała kiedyś dziecko ale umarło. Sąsiadka też miała jakąś szkatułkę. Głowna bohaterka była
podobna do Britney Spears.

Siemka w 1 teledysku widzialem urywek jakby z filmu o czarnoskórym bezdomnym
ktory chcial nauczyc sie sztuk walki nazwe do teledysku podaje ponizej to było gdzies w
srodku teledysku
Z Góry Dziekuję Za Pomoc

Drużyna Mistrzów-RDW,RPS,Dobrzan Wierz W Siebie

Opublikowane Przez ; FanatycznaPolska

Chodzi o film, przy którym "najbardziej odlecieliście", kiedy poczuliście się że jesteście gdzieś indziej a nie tylko przed ekranem monitora. Chodzi o film, który bardzo was wciągnął.
Jeśli chodzi o mnie to tak czułem się oglądając REQUIEM DLA SNU, a wy? Piszcie.

Witam, akcja filmu toczy się na innej planecie. Zacznę od początku. Na jakiejś planecie rozbił się statek z kosmonautami i zostaje wysłany kolejny statek. Gdy już przybyli i zaczęli przeszukiwać wrak to znaleźli tam kosmonautę murzyna, który przetrwał tylko dlatego, że hodował tam rośliny. później przechodzą do tematu...

więcej

w którym była scena jak jakiś chłopak czy dziewczyna ratuje dziecko na diabelskim młynie, sam/a wysiada ze
swojego miejsca i po metalowych szczeblach przedostaje się na górę, nie pamiętam co to za film...

Tak jak w temacie. Szukam filmu, w ktorym policjant msci sie na mordercach swojej rodziny. Na pewno nie
jest to Punisher. Wydaje mi sie, ze film zostal nakrecony po 2000 i akcja dziala sie na wschodnim wybrzezu
USA