Film dość stary, na pewno znany.
Opowiada o dziwnym trójkącie (czworokącie?) Bohaterami, których pamiętam są kobieta oraz mężczyzna znajdujący się na wózku inwalidzkim. Winnym jego kalectwa jest strażak (?), który go skądś wyciągał (?). Film posiadał sceny erotyczne. Mężczyzna na wózku grał w swoim mieszkaniu w...
Film nie jest polski. ale z lektorem. Na początku filmu przyjaciółka głównej bohaterki zaszła w ciąże.
Pamiętam że bohaterka miała brązowe włosy a jej przyjaciółka była blondynką.. w filmie był pogrzeb ojca
tego dziecka. główna bohaterka poznała przystojnego chłopaka z którym chodziła do szkoły. zakochali się w...
Siemka, oglądałem dawno takie 2 filmy. Ale jedyne co pamietam to opis ich.
Pierwszy film był o Gościu który jezdzil białym sportowym samochodem, mial się ożenić z Włascicleka sklepu
jubilerskiego. Spotkał grupe przestępcza w której kobieta uwodziła ludzi a potem ich okradali. Zaczał z nimi się scigać i
pomogł im...
Film najprawdopodobniej produkcji czechosłowackiej, opowiadający o grupie wojaków (albo obozowiczów).
Zapamiętałam jedną scenę: przełożony udaje się pod prysznic, gdzie grupka mężczyzn albo podkłada mu
spreparowane mydło albo wcześniej ubrudzony ręcznik - tak czy inaczej, ich szef wychodzi spod prysznica z...
FilmŁebowicze Pomocy :)
Może ktoś pamięta serię filmów pełnometrażowych rodem, bodajże z Wlk. Brytanii. Było ich chyba ponad
20-cia. Datuje je na lata 70-te, 80-te.
WAŻNE: w tytule każdego filmu z osobna znajdowała się nazwa jakiegoś zawodu, profesji. I właśnie na
tym zawodzie skupiał się główny watek danej...
Witam kinomaniaków.
Pewnego dnia oglądałem w TV pewien film. Chętnie obejżałbym go jeszcze raz, ale nie wiem jaki jest jego tytuł.
Pokazywany był chyba na TVN w 2003 albo 2004 roku. Czyli to musiał być jakiś starszy film.
Film oparty był na faktach. Chodziło o pewną książkę, która ze szczegółami wyjaśniała jak...
Witam, czy znacie jakies dobre filmy dla mlodziezy? motyw obojetny, moze byc smutny, wesoly, pouczajacy,
psychologiczny, aby nie tandetny. Z udzialem mlodych aktorow oczywiscie. Pozdrawiam, dzieki
Szukam filmu którego akcja dzieje się w szpitalu psychiatrycznym
Pamiętam faceta w kaftanie którego wyprzedzał ślimak
Jakis znany aktor tam trafił a pielęgniarz mówi :
Widziałem wszytstkie pana filmy a nawet powtórki powtórek
Film widziałem w latach 90
Siemka, chcialbym obejrzec komedie ktora kiedys ogladalem ale nie pamietam tytulu, w jednej ze scen facet
chciał zgonić krowy z drogi i uderzajac ja pięścią wsadził rękę w tylek krowy a po wyjeciu zorientowal się że na
palcu nie ma obrączki , jezeli ktos wie o jaki film chodzi napiszcie tytul tego filmu , z gory...
cześć
Ostatnio mi pomogliście z serialem Herkules ale dzisiaj mam trudniejsze zadanie choć myślę że dla
kinomaniaków do przeskoczenia.
Mianowicie szukam dość starego filmu, thriller bądź horror. Może być z okolic lat 80, początek 90.
Kompletnie nie pamiętam fabuły po za ostatnią finałową sceną, która mi...