Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Szukam pewnego filmu jednak nie pamiętam tytułu. Oglądałam go bardzo dawno temu. Kojarzę tylko że była
sobie jakaś dziewczyna, przyszła do restauracji porozmawiała z jakąś kobietą o korepetycjach z czegoś dla
syna. Ten chłopak gra w koszykówkę. Chyba później młodzi się w sobie zakochują.. Wiecie może jaki to...

Pamiętam zarys fabuły: Pewien mężczyzna był pisarzem. Któregoś dnia spotkał brata
swojej dawnej żony, który dał mu niedostępny na rynku narkotyk/lek w postaci tabletek.
Po jego zażyciu bohater poczuł się jak nowonarodzony. Zwiększyła się jego chłonnośc
wiedzy, zmysły się wyostrzyły.... Proszę o pomoc :)

Szukałam już wszędzie.. i nie mogę znaleźć dlatego pisze tutaj.

Poszukuje tytułu serialu/filmu przyrodniczego który był puszczany kilka lat temu bodajże na wakacjach albo feriach zimowych.
Jest to tak jakby współczesna historia Piotrusia Pana .. jest dziewczyna która w niewyjaśnionych okolicznościach trafia na...

więcej

otóż widziałam kiedy byłam mała film o psychopacie, który uciekł z psychiatryka (a jako że
takich filmów jest mnóstwo, jest mi jeszcze trudniej). pamiętam tylko trzy sceny: kiedy
dziewczyna wpada do pomieszczenia z jabłkami; kiedy biegnie na moście i ucieka przed
psychopatą który ma siekierę/kosę; oraz kiedy na...

więcej

Hej, szukam filmu z gatunku chyba erotyk leciał kiedyś na Polsacie o tytule "Żony cudzych mężów" nigdzie nie mogę go znaleźć może ktoś chętny do pomocy ?

Jak w tytule. Jakie filmy znacie i polecacie?

Dlaczego nie go w bazie ? Ogólnie czy jest opcja dodawania filmów ktorych nie ma ?

Witam , szukam filmu nie pamiętam rzecz jasna jaki tytuł , ani niestety aktorów. Wiem że film był o dwóch dziewczynach którym podczas wyjazdu dorzucono narkotyki i je złapano do bardzo ciężkiego więzienia. Tam na samym starcie jednak z kobiet ( więzień ) podpuściła te dziewczyny żeby wzięły owoc czy coś takiego chyba...

więcej

Hej wam. Chodzi o to że nie pamiętam tytułu filmu który strasznie mi się podobał. Był on o dwóch
nastolatkach , którzy upili "swojego kolege" bo tak naprawde go nieznali , ale nie wiedzieli gdzie on mieszka.
Szlajali się po różnych klubach , szukając kolezanki jednego z nastolatkow (bodajże Nicoli) która znała...

Zna ktoś film, dość stary, ale już w kolorze, o szpitalu. Staram się go odszukać bo bardzo mi się podobał w porównaniu do innych, wiekowych.
Film był o pewnej pielęgniarce, która zakochała się w bardzo znanym i przystojnym lekarzu. Często pokazywali jego nazwisko na drzwiach gabinetu, dużo babek na niego leciało :D Ta...

więcej