Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Szukam filmu chyba produkcji USA. Występuje tam detektyw który zajmuje się bodajże
sprawą jakichś makabrycznych morderstw i okaleczeń. Ma syna który potem okazuje się
chyba głównym sprawcą tego wszystkiego.
Na końcu filmu gdy otwiera jego pokój jest on cały w bieli.

Czy komuś nasuwa się tytuł?

Kojarzycie filmy o tej tematyce? Znam tylko Wpadkę, Uderzenie gorąca i Zaślepioną. Nie
liczę Na wzgórzach Hollywood, bo tam jest to poboczny wątek.

wczoraj

Jak się nazywa film, w którym pewien mężczyzna zakochał się w kobiecie, dlatego postanowił zamówić kukle, która wygląda jak ona. Po pewnym czasie udało mu się umówić z kobietą swoich marzeń, ale ona odkrywa, że on posiada jej replikę.

Hej wie może ktoś jak nazywał się film o niani , grała ją blondynka . Ta niania opiekowała
się dziewczynką ,lecz ta dziewczynka nie lubiła swojej niani , ale po jakimś czasie się obie
polubiły :D
Jeśli wie ktoś jak ten film sie nazywa prosze zeby pomógł !
Z góry dziękuje :)

Pamiętam , że był taki zwiastun ,a w tym zwiastunie co pamiętam z tego było , że jakąś
kobietę wrobili w coś lub podsłuchiwali. I to była sprawka rządu lub kogoś stamtąd lub
policji. Coś jak Inwigilacja w prywatne rzeczy tak jak to że amerykański rząd nas
podsłuchuje.

Witam,

od dłuższego czasu szukam pewnego filmu i nie udaje mi się zbliżyć do odpowiedzi. Gdzieś
widziałem jedynie jedną scenę. Był to polski film, po plastyce obrazu oceniłbym go na lata
80-90. Przejście podziemne/peron kolejowy. Oświetlenie fluorescencyjne nadające zielony
odcień w całym kadrze. Ujęcie chyba...

więcej

Przeszukałam google ale nie pomogły :(
W filmie dwie kobiety (chyba matka i córka) uwodzą bogatych mężczyzn żeby dobrać się do
ich kasy. Podstawową zasadą jest całowanie z otwartymi oczami - jeśli zamkniesz to się
zakochasz. Oczywiście to właśnie przytrafia się córce.'
Wydaje mi się, że jest to film z lat 90...

Szukam fabularnych filmów propagandowych. Czy ktoś z Was może coś podrzucić ? ;)
Z góry bardzo dziękuję :)

.... film Palo Alto (2013)??? Będę bardzo wdzięczna.

Dawno temu oglądałem film, z którego pamiętam tylko kilka scen. Facet zakładał sprężyny na nogi i wyskakiwał na nich przez okno po kwiaty lub kiedy budził go budzik to uderzał w niego młotkiem i wkładał do szuflady i wyciągał kolejny. Jest to chyba jakaś komedia. Może ktoś kojarzy ten film lub chociaż aktora który w...

więcej