Szukam filmu gdzie tematem jest pomoc innym ludziom. Ale może niekoniecznie ma to być biografia Matki Teresy. Za wszelka pomoc będę bardzo wdzięczna! Pozdrawiam.
W sobotę w tv będą te dwa filmy jednocześnie i nie wiem co oglądać. Który z tych filmów bardziej się Wam podobał? Wiem, że to wszystko zależy od gustu, ale jakoś musze wybrać. Z jednej strony 'Infiltracja' ma wyższą ocenę, ale z drugiej obawiam się ze to bedzie jakiś film akcji i mi się nie spodoba. A 'Vanilla sky' ma...
więcej
Nie pamiętam zbyt wiele, ale chodzi za mną strasznie ... gość ma odprowadzić samochód
na dużą odległość w stanach ... dziewczyna przygotowuje mu muzykę na podróż (chyba
płytę a nie kasetę) ... jedzie sam na bardzo długim odcinku, odwiedza różne miejsca znane
z przeszłości a w tle leci dużo dobrej (jak dla mnie)...
Witam. Czy orientuje się ktoś w temacie praw do F4 które posiada 20th Century Fox. Tzn
do kiedy muszą uporać się z ukończeniem filmu żeby prawa do postaci nie przeszły w ręce
Marvela ??
Brygada energetyków remontująca słupy energetyczne
Deszcz nie deszcz śmigaja po słupach
Szef ekipy kulał
Film był chyba czarno- biały
Dzień dobry,
czy ktoś pamięta może tytuł komedii z życia małżonków, chyba w czasie rozwodu, którzy robią sobie na złość. Dzielą się, ze skrupulatnością dorobkiem W jednej z ostatnich scen żona spada z wielkiego kryształowego żyrandola, bądź razem z nim. Film oglądałam z 10 lat temu i naprawdę mnie rozbawił. A to...
1. Młodzi ludzie przyjechali do Afryki wraz z rodzicami, tam zostają porwani, lecz udaje im się uciec. W trakcie ucieczki zakochują się w sobie. Pamiętna scena to miłość pod gwiazdami na skrzydłach strusi, a na następny dzień mają problemy ze wszami. Film oglądałam dawno temu na TVP 1.
2. Podróż kosmiczna na nową...
Pamiętam że był taki chłopak wychowywany przez mnicha który jak się okazuje jest
potomkiem jakichś 2 rodów w których walka i super wytrzymałość i regeneracja są
wrodzone i ich przywódcy to właśnie jego rodzice i z biegiem wydarzeń walczy z ojcem i to
tyle pamiętam.