Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Nie pamiętam tytułu, ani obsady lecz znam ogólny zarys fabuły.
Film był emitowany w telewizji jakieś 4-5 lat temu.

Fabuła opowiadała o trójce znajomych roboczo nazwijmy ich Pan A oraz Panie B i C.
A oraz B są w sobie zakochani lecz żadne z nich się do tego nie przyznaję, C jest ich
przyjaciółką. Lata mijają i...

więcej

Hej, pomocy! Szukam filmu, był on chyba ale nie na pewno z Nicolasem Cage. Straż
wodna szukała zabójcy na końcu dowiadujemy się że zabójcą jest osoba która już dawno
sama się zabiła skacząc do wody. Może ktoś wie? AAAi jeszcze pamiętam że mordowane
były dziewczyny głównego bochatera. :)

Szukam filmu o pewnym chłopaku niżej napisze wszystko co pamiętam.

1.W jednej ze scen dla kumpla bohatera obsikali łóżko.
2.Była scena jak bohaterowi gasili peta na klacie.
3.bohater jest bity kijem przez ojca.
4.Jest scena gdzie kumpel bohatera zbiera kopy tylko dlatego że bohater przezywa jednego ze swoich...

Witam, szukam filmu o lekarzu, który leczył przestępców. Nie jest to nowy film, widziałem
go na TVP1 5 czy 10 lat temu. Pamiętam też scenę, w której ten lekarz jechał porsche. To
wszystko.

Siema, czy ktoś kojarzy taki film, w którym gościu podkłada bombę w samolocie, ta bomba
jest w pozytywce która wygląda jak opera w Sydney. Koleś nie wsiada na pokład tego
samolotu ale leci nim jego była żona. Nie pamiętam tytułu, więc jeśli ktoś coś podobnego
kojarzy to będę wdzięczy za wskazówkę :)

Witam,
jak w temacie powyżej szukam filmu/tytułu który był emitowany dosyć dawno, mam 22 lata a oglądałem go w dzieciństwie...tyle co pamiętam to, że głównie chodziło o pewien helikopter...zawsze leciała taka muzyczka fajna w tle, super szybki helikopter wylatywał z za góry i wszyscy zostali uratowani heh nie jestem w...

więcej

Hej, szukam filmu który oglądałam dawno temu.. Były tam 2 siostry które były bogate
potem ich ojciec umarł i pozostawił tylko długi. Jedna z nich była rozważna i szukała pracy
cały czas.. potem ich dom był licytowany i kupiła go ich daleko rodzina, i ta rozważna
dziewczyna zakochała się w takim facecie o ciemnych...

więcej
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem

Hej, szukam filmu który oglądałam dawno temu.. Były tam 2 siostry które były bogate
potem ich ojciec umarł i pozostawił tylko długi. Jedna z nich była rozważna i szukała pracy
cały czas.. potem ich dom był licytowany i kupiła go ich daleko rodzina, i ta rozważna

więcej

więcej