Ciągle znajduję nowe błędy podczas oglądania filmów. Ale weryfikatorzy nie akceptują ciekawostek bo ciągle proszą o jakieś konkretne źródło. Co podać w tym wypadku?
witam!
szukam filmu, który zaczyna się od przerwanej transmisji w telewizji (prawdopodobnie w stanach), na temat jakiś dziwnych zdarzeń związanych z ufo. Czyli leci sobie jakiś tam film a tu nagle 'przerywamy program by nadać specjalny komunikat'. Cały film jest (chyba) zmontowany z różnych relacji telewizyjnych...
Cześć, jakie znacie filmy o odludkach w stylu "Przerwana lekcja muzyki" albo "Młodzi i
gniewni"? Nie starsze niż lata 90. ;)
Witam,szukam filmu w którym akcja zaczyna się jak gość jedzie na piętrowy parking nad jeziorem,płaci za parking, wyjmuje karabin snajperski i zabija kilka spacerujących nad jeziorem osób,potem pakuje sprzęt i odjeżdza. Policja aresztuje niewinnego byłego snajpera który wzywa gościa z biura śledczego który obiecał mu że...
więcej
Hej.
Szukam filmu, w którym trzy kobiety porwały mężczyznę, wzięły do jakiegoś opuszczonego
budynku, przygwoździli do podłogi i wykorzystywały go seksualnie. Pamiętam scenę, w
której ten gość musiał iść do kibla, a one mu nie pozwoliły i zesikał się w majtki. Ktoś
może kojarzy?
Z góry dzięki za pomoc.
Hej, potrzebuję waszej pomocy. Kilka lat temu oglądałem pewien film, który mnie zaciekawił i chętnie bym go sobie odświeżył, ale niestety nie pamiętam tytułu. Pamiętam niewiele: główny bohater filmu jeździł na wózku inwalidzkim i miał jakieś problemy z psychą, spalił on zresztą swoją dziewczynę (albo jakąś znajomą) w...
więcej
Film leciał na polsacie lub tvn kiedyś w wakacje ( okolo 23). Dziewczyna była
przetrzymywana w jakiejś piwnicy przez kilku gości. Każdy z nic miał maskę (
na całą twarz, chyba biała z różnymi minami). Gwałcili oni tą dziewczynę i
nagrywali to kamerą. Więcej nie pamiętam z filmu... NIE jest to gothika. Może
zna...
Cześc. Szukam filmów z motywem tajemnicy, najlepiej o detektywie rozwiązującym jakąś zagadkę z przed lat (np. zabójstwa). Będę wdzięczny za podanie kilku tytułów :) Z tych najpopularniejszych oglądałem chyba wszystko. Zresztą sprawdźcie mój profil, tam wszystko jest. Z góry dzięki :)
Cześć bardzo spodobał mi się w.w. film znacie może jakieś podobne ;>
Chętnie bym sobie obejrzał w weekend
z góry serdecznie dziękuję za pomoc
Witajcie znawcy wampirzych tematów i nie mam tu na myśli serii Zmierzch:)
No, ale wracając do sedna sprawy, szukam filmu, który miałem okazję widzieć w dzieciństwie, niestety pamiętam jakieś szczątki no, ale może komuś coś przyjdzie na myśl wszak film był widziany w czasach, gdy światem rządził VHS.
Film o...