Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

mam problem wprowadzenia zdjecia do mojej strony prosze o odpowiedzi.

Oglądałem chyba z dziesięć lat temu. Pamiętam scene gdy starszy gościu poszedł zrobić kupe gdzieś w polach a kilkoro dzieci wzięło łopate i mu zabrało tę kupe a on jej szukał wszędzie. Drugi frahment to jak oblizywali patyk przyklejali błoto do niego i żucali do ludzi. Tylko tyle pamiętam.

Jak się nazywa film, w którym pewien mężczyzna zakochał się w kobiecie, dlatego postanowił zamówić lalkę, która wygląda jak ona. Po pewnym czasie udało mu się umówić z kobietą swoich marzeń, ale ona odkrywa, że on posiada jej replikę.

Witam poszukuje filmu nie wiem jaki tytuł film jest dość stary komedia .
Pamietam tylko że rozpoczynal sie dwojgiem ludzi białym i czarnym na pustyni szli przez
nią napotkali oaze i jakiegoś gościa temu gosciowi zachcialo sie kupy i poszedł na stronę a
Tych dwóch zwielo łopatę i stanęło zanieuwanienia za nim kiedy...

więcej

Potrzebuję "na wczoraj" paru filmów, w których występuje scena gry w kości. Może to być gra w kasynie, w domu, wszystko jedno.

Witam Jeśli ktos ma jakiś dobry film a najlepiej pare dobrych filmów to niech napisze do mnie na gg 43606137 bardzo był bym wdzięczny dzięki z góry Pozdrawiam :)

Witam, kilka lat temu (może 10) na tvp2 leciał film o zmutowanym rekinie.
Działo się to chyba na wyspie bądź w lesie, nie pamiętam.
Na początku ten rekin mógł atakować tylko w wodzie, ale po jakimś czasie (próbował dogonić uciekających ludzi z kanału --> głównych bohaterów bodaj naukowców, zdąrzyli wyjść z wody , ale...

więcej

Witam serdecznie. Poszukuję filmiku, który dość dawno temu był emitowany w TVP2. Były
to scenki komediowe. W jednej z nich główny bohater włamywał się w nocy z łomem w
ręku do jakiegoś przedsiębiorstwa, a podczas wspinaczki na murek dostrzega go kamera
przemysłowa, wówczas ten zaczyna wykonywać serie ćwiczeń i...

więcej

Opowiadal o tym jak facet z innymi ludzmi brobil sie w domu przed demonami,wysmarował drzwi kwrią(nie jestem pewny czy to nie chodzilo o krew Chrystusa),ale demony bały sie krwi,bo gineły od krwi,zna ktoś tytol??

Chcę znajomej Chince przedstawić Polskę ukazaną na filmie i nie bardzo wiem, co
pokazać. W Chinach jak to w Chinach - wiedza o Polskiej kulturze, historii, jest znikoma,
więc nie wiem czy pokazywanie filmów w stylu Popiół i Diament, albo Nóż w Wodzie ma
sens. Myślałem też o czymś w stylu Pianisty, Liście Schindlera...

więcej