Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Kiedyś oglądałem pewien film, którego tytułu nie pamiętam. Pamiętam za to
zakończenie i parę rzeczy.

W zakończeniu główny bohater filmu jest w ciuchach policjanta, którym tak naprawdę
nie jest, bo ukradł go prawdziwemu policjantowi, żeby dostać się do prezydenta
ameryki. Samemu prezydentowi groźni niebezpieczeństwo...

więcej

Zapraszam do głosowania na najkrwawszy film. Może być horror, ale nie musi

Cześć. Poszukuję filmu o nastolatku, jego ojciec pamiętam że był wojskowym. Znęcają się
nad nim w szkole, zmuszają do seksu oralnego z chłopakiem, na koniec znajduje broń w
mieszkaniu ojca, i zastrzela wszystkich w szkole. Chyba popełnia też samobójstwo, a broń
jakiej używał to bodajże shotgun.

Matka mieszka z corka ( w bloku ? ). Dziewczyna po wypadku ma znieksztalcona twarz. W drugim skrzydle mieszka morderca. Dziewczyna go szantazuje ze ma dowody ze on jest morderca i jesli jej nie pomoze ukarac goscia ktory spowodal wypadek ona pojdzie na policje z dowodami. Morderca odnajduje goscia i nie zabija go ale...

więcej

witam, poszukuję filmu w którym główny bohater jest chyba gościem co czyści buty osobie, która porwała jego rodzine, lub kogoś innego. to było w centrum handlowym, cały czas sie rozglądał w poszukiwaniu pomocy, w końcu chyba je uratował

Witam, poszukuje filmu w którym statek kosmiczny przejął panowanie nad załogą (1 człowiek który opiekował sie statkiem) a potem spotkał sie z dziewczyna z innego statku.

Witam.
Dawno temu oglądałem film o facecie który zaczyna pracować jako asystent aktorki. Facet
poznał ja kiedyś na obozie szkolnym i próbuje ją w sobie rozkochać. Ktoś mógłby możne
pomóc znaleźć tytuł. Z góry dziękuję.

tak jak w temacie szukam filmu. Pamiętam jedynie zarys fabuły. Oglądałam go jako
dziecko więc całkiem możliwe że jest t stary film a przynajmniej na pewno wyszedł
przed 2008.
Akcja filmu miała miejsce w jakiejś dyskotece- klubie dla gejów. Głównymi bohaterami
byli właściciele (również geje) tego klubu i ich...

więcej

Zna ktoś może jakieś baaardzo straszne horrory z podanych lat? Oglądałem "Mama" i
"Obecność". Byłem na obydwóch w kinie, obecność mnie powaliła, i powiem szczerze że
to chyba jedyny horror który wywarł na mnie tak duże wrażenie. Znacie jakieś naprawde
mrożące krew w żyłach horrory na dzisiejszy wieczór?

Poszukuję tego filmu : http: //data1.whicdn . com/images/121108152/large . gif - usuncie spacje