Szukam filmu, serialu o buntującej się nastolatce, buntującym się nastolatku ( ale proszę
wiek postaci >17 lat), która/y ma swoje zasady i walczy o coś. Mile widziany wątek miłosny,
a akcja w szkole. Polećcie coś, z góry dziękuje
Kiedyś w sieci może 2 albo 3 lata temu widziałem zdjęcie zbiorowe na którym były męskie
gwiazdy Hollywood. Na tym zdjęciu na pewno byli Moorgan Freeman, Jack Nicholson,
Leonardo Di Caprio, Matt Damon i Kevin Spacey. Właśnie nie wiem gdzie je mogę znaleźć,
ktoś wie gdzie mogę znaleźć je?
Czesc. Szukam dosc starego filmu. Akcja dzieje sie chyba na ksiezycu. Film jest o walkach ludzi z robakami (chyba ) Sa 3 czesci filmu jak dobrze pamietam.
silne kobiety w westernie, nie chodzi mi tylko o siłę fizyczną ale również charakter, niezależność finansową itp.
a wiec proszę o pomoc gdyż poszukuje dość starego filmu który opowiadał o tym jak to
pewna młoda dziewczyna kochała się w pewnym chłopaku i pewnego dnia poszła na
basen co się okazało ktoś Ją wrzucił do basenu a ona nie potrafiła pływać została
uratowana przez chłopaka o którym mowa wyżej potem poszli razem na...
Widziałam kiedyś zwiastun chyba w telewizji tv4 w programie kinomaniak( czy jakoś tak) . film z 2013/2014 jakiś dramat, o dziewczynach zmuszanych do prostytucji ( lub czymś podobnym)
Pamietam tylko ze na poczatku byly 2 siostry/kolezanki ktore jechaly samochodem i mialy wypadek . Jedna
ucikla z plonacego saqmochodu a druga umarla lecz potem sie okazalo ze przezyla. Na koniec taka mala
dziewczynka zabila ta spalona siostre z zamiarem uratowania tej co uciekla przed "potworem". Dziekuje z
gory...
Pamietam niewiele szczegolow ale na pewno nie byla to bardzo stara produkcja , na
pewno po roku 2002. Film widzialem na pewno na ktoryms kanale TVP kilka lat temu.
Film byl podzielony na : Pieklo, Ziemie i Niebo , byl to taki niewesoly film, glownymi
bohaterkami byly kobiety , film byl w jezyku Hiszpanskim na...