Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Akcja rozgrywa się chyba w XVIII albo XIX wieku. Głucha i niewidoma kobieta jest pod
opieką kobiety, która komunikuje się z nią na zasadzie kreślenia liter do dłoni. Jeżdżą
wspólnie na konferencje, występują przed publiką, Głuchoniewidoma odpowiada na
pytania. Staje się sławna. Jej nauczycielka ma męża, który...

Witam!
Dobrych parę lat temu na Hallmarku lub Europie szedł film. Opowiadał on o dwóch
braciach. Nie widziałam go całego, jednak pamiętam, że młodszy z nich na końcu umiera
(zachorował lub umarł przez powikłania z jakiegoś wypadku). Pamiętam scenę jak ojciec
płakał nad synem, który leżał na takiej jakby kanapie...

więcej

leciał kilka razy na polsacie. Grupa przyjaciół była na ganku jakiegoś domu a potem
uciekali przez jakieś krzaki/pola bo do nich strzelano. to było chyba na jakiejś wyspie (były
ładne widoki).

Nie chodzi mi o takie filmy, które dopiero co miały premierę w kinie, ale np. o takie które były już emitowane w telewizji. Słyszałam różne opinie na temat legalności ściągania filmów, więc może wypowie się ktoś, kto się na tym zna.

Film był o 2 gościach + dziewczyna którzy w USA prowadzili hodowle marihuany, mieli
największą zawartość THC (około 30%) w swoim towarze dlatego inna mafia narkotykowa
porwała im dziewczynę bo nie chcieli wejść we spółkę. Oni zamiast się poddawać zaczęli
okradać plantacje wrogiej mafii. Film kończy się tym że...

już naświetlam tamat akcja dzieje się w teraźniejszej polsce. W blokowisku mieszka matka z synem, nieudacznikiem starym kawalerem. Akcja rozkręca się gdy matka zaczyna chorować i musi wyjechać do sanatorium. Syn zostaje sam i nie może znaleźć pracy i wraz ze swoim kolegom takim samym nieudzcznikiem próbują zdobyć coś...

więcej

Witam,

szukam tytuł filmu, który opowiada o czarnoskórym agencie policji wnikającym w szeregi grupy przestępczej. Agent ten stopniowo zbliża się do szefa gangu, również czarnoskórego, łysego faceta. Z filmu pamiętam jeszcze 3 sceny:
- przyjaciel szefa gangu spędził noc z kobietą gangstera i został za to ukarany...

więcej

film byl o szkolnej parze która przez wpadke miala dziecko, pozniej gdy matka je urodziła podrzóciła ojcu a sama poszła do szkoły badz pracy i dalsza akcja to były problemy swiezo upieczonego taty z małym :) z gory dzieki za pomoc

Filmy o dziewczynach zmuszanych do seksu

Chcę, aby film był najlepiej oparty na faktach. Gatunkowo dramat.

Z góry dzięki!! :)