Zakończenie było tak rozwalające że szczęka opada.Pamiętam tylko że przypominał mi Adrenalinę i fiłm był też coś tego typu że facet musiał wykonywać różne zadania bodajże podawali mu narkotyki , różni ludzie stali na jego drodze , miał określony czas (czegoś tam nie pamiętam dokładnie ) i na końcu okazało się że jak...
więcej
Młody chłopak śpi na sofie [białej] , jest on bezdomny . Śpi obok torów , pewnego dnia zabiera słoik ze wszystkimi oszczędnościami i idzie do klubu "Walki" [nie wiem jaki to styl] . Gosciu który jest szefem tego klubu uczy go walczyć.
ww w. youtube. com/ watch?v=j-AV7_HSNAw od 2:20
Usuńcie spacje
Tak jak w temacie, ostatnio oglądałem Dziewczyna z Sąsiedztwa i Wszystko za życie.
Znacie coś równie ciekawego, przedstawionego w dobrym stylu?
Pamietam tylko ze na poczatku byly 2 siostry/kolezanki ktore jechaly samochodem i mialy
wypadek . Jedna ucikla z plonacego saqmochodu a druga umarla lecz potem sie okazalo
ze przezyla. Na koniec taka mala dziewczynka zabila ta spalona siostre z zamiarem
uratowania tej co uciekla przed "potworem". Dziekuje z gory...
Pamietam tylko ze na poczatku byly 2 siostry/kolezanki ktore jechaly samochodem i mialy wypadek . Jedna
ucikla z plonacego saqmochodu a druga umarla lecz potem sie okazalo ze przezyla. Na koniec taka mala
dziewczynka zabila ta spalona siostre z zamiarem uratowania tej co uciekla przed "potworem". Dziekuje z
gory...
Hej , szukam filmu , lecz nie pamiętam jego nazwy , roku produkcji , ani aktorów . Jeśli
ktoś zna tytuł byłabym wdzięczna gdyby podał . ;) W tym poście również możecie pisać
własne filmy . Wspólnymi siłami mam nadzieję , że dojdziemy do własnego celu . ;)
Pamiętam , że grała w nim dziewczyna (brunetka) i...
Szukam filmów o wojnie z punktu widzenia dziecka. Mógłby mi ktoś podać tytuły filmów wartych obejrzenia?
Oglądałam:
- Chłopiec w pasiastej piżamie
- Złodziejka książek
- Biegnij chłopcze biegnij
Podajcie tytuły filmów. Proszę... ;D
Film jest chyba z lat 90tych. Młody chłopak z zamiłowania elektronik, chemik, fizyk mieszka z matką, która
poznaje kolesia - profesora pracującego w laboratorium, gdzie tworzy się wzbogacony pluton. Chłopak
pewnego dnia wykrada ów wzbogacony pluton żeby zrobić miniaturową bombę atomową, ale nie ma pojęcia,
że...