Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

koleżanka opowiadała mi o filmie, w którym było miasteczko, wioska ze stałą liczbą mieszkańców i gdy ktoś przyjeżdżał, kogoś innego zabijano, by liczba mieszkańców się nie zmieniła. Zna ktoś?

hi ...chodzi mi o film gdzie dzaidkowie -emeryci polecieli w kosmos z lat 90 byli niesmiertelni chyba ...wiecej nie pamietam

Witam, kiedyś oglądałem film o człowieku który zamknięty był w jakimś programie
telewizyjnym i jego życie było nagrywane, ludzie wszyscy ludzie robili wszystko co kazał
reżyser a na koniec filmu bohater wyszedł z tego programu.

Witam :)
Poszukuję bajek,które miałam kiedyś ponagrywane na kasety i zapomniałam ich tytułów...

1) bajka o dzieciach z domu dziecka, którymi opiekował się staruszek. Pamiętam, że te dzieci przystrajały miasto na święta, ogólnie cała bajka działa się w okresie Bożego Narodzenia

2) Bajka o dziewczynce, która...

Znacie może takie filmy?

Bardzo proszę o tytuł filmu...
Dawno temu oglądałem taki film... i nie ukrywam, że chciałbym do niego wrócić.

Film mniej więcej powstał w latach 1998-2011.
Opowiada historię młodego prawnika po studiach, który nie dostał się na "rodzaj"
amerykańskiej aplikacji przez co nie przyjeli go do pracy w kancelarii....

więcej

Witam,
poszukuje filmow (moga to byc rowniez obrazy, wiersze itd.), ktore poruszaja temat kobiety i brudu w XX. wieku.
Moze jakies filmy z lat 50tych ukazujace perfekcyjna pania domu, ktora nie przeoczy zadnego okruszka? A moze znacie jakies przeciwienstwo? Kobieta jako zrodlo brudu i wszelkich chorob?
Bede...

film ten jest młody o małym kolesiu co miał taką moc ze jak się czego przestraszył do zabijał wszytko dookoła
wpierw zabił krowy na farmie ojca bo kopnęła go,później zamknęli go sierocińcu d tez zabił wszystkich bo
pastwili się and nim, w koću mieszkał w lesie i dziewczynie która uciekła ze szpitala wyleczył raka.

Witam!

Poszukuję filmów, które klimatem nawiązywałyby do lat 60.,50. Coś w stylu 'Peggy Sue
wyszła za mąż', w takim stylu, z taką muzyką.
Czekam na propozycje, może znajdzie się bratnia dusza zakochana w tych klimatach.

Pozdrawiam :)

Nie pamiętam tytułu filmu ale w tym filmie był jakiś facet i kobieta, w połowie filmu kobieta
wyjechała do swojego domu, potem ten facet z nią, u tej kobiety był jakiś dziadek ze
sklerozą i cała rodzina, dom był gdzieś nada morzem, pamiętam jeszcze, że facet ten leciał
do Nowego Jorku czy gdzieś do pracy i tam...

więcej