Jakies 10-11 lat temu ogladałam film tematyka to molestowanie seksulane. szczerze powiem ze nie wiele pamiętam z filmu tylko kilka scen jedna bardzo utkwiła mi w pamieci był to motyw jak chłopak miał juz dosć tego co sie dzieje i wsiadł na motor i wjechał z duzą prędkoscia w ściane, pamiętam jescze ze ten film był...
Dosyć dawno temu (w przedziale 2 lat) oglądałem horror gdzie to akcja toczyła się ile dobrze
pamiętam w sierocińcu. Główny bohater był oczywiście kobietą, jedną scenę pamiętam jak
przez mgłę, było to w dużej grupowej łaźni (dla dzieci) zbiła lustro i było tam jakieś przejście,
chyba do podziemi, na dole ściany...
Witam, kilka lat temu oglądalem film, który mi się bardzo spodobał, lecz nie znam jego
tytułu. Utkwił mi bardzo w pamięci. Fabuła wyglądała mniej więcej tak. Jakiś wynalazca
bodajże z Ameryki kupił wyspę i przeprowadził się tam z rodziną. Pamiętam, że rodzina była
podniecona, do czasu, gdy zauważyli, jak ta...
Był kiedyś serial, w którym chłopakowi przeszczepili mózg i widział postacie z filmów animowanych. POMOCY
https://www.youtube.com/watch?v=rcw6f688cpE Czy ktoś rozpoznaje sceny z których jest zmontowany ten nieoficjalny teledysk. Mi to wygląda na kino eksperymentalne z lat 60tych lub 70tych i nie wierzę aby osoba która zmontowała klip także była autorem samego nagrania. Osobiście uważam użyte ujęcia za ciekawe i chciałbym...
więcej
filmie była jakaś akcja.
Że policjant lub agent miał zadanie aby odnalezc aby chronic taką dziewczyne , kobiete bo chcieli ją zabić .
A pozniej on się chyba w niej zakochał jakoś tak ktoś zna moze ? kojarzy ?
W owym filmie grupa więźniów remontuje super auto w więzieniu. Jakiś młody
więzień wyjeżdża nim z garażu i jeździ po dziedzińcu. Później strażnicy niszczą
to auto. To jedyne szczegóły jakie zapamiętałem proszę o odpowiedź