Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Jakaś grupa wyskoczyła z łodzi żeby popływać, a potem nie potrafili wejść z powrotem.
Ktoś pamięta tytuł?

Jak w tytule.
Film był z gatunku sci. Jedyny motyw jaki pamiętam z tego filmu to to, że były tam jakieś budowle, piramidy? Coś w ten deseń. Akcja działa się w takich korytarzach i zamykały się jakieś kamienne wrota. Kosmici byli wielcy i tacy masywni ale bardzo powoli chodzili. Poruszali się tak powoli jakby...

Hej.Film nagrywany był w Polinezji (?) lub na podobnych wyspach.Fabuła kręciła się wokół
jakiegoś generała który był tam zesłany.Mieszkańcy filmu walczyli z francuzami i jakiś
chłopczyk zaczął wierzyć ze jest on Bogiem i miał wskoczyć do jakiegoś wulkanu.Proszę
pomóżcie mi znaleźć tytuł filmu,bardzo długo go...

Szukam filmu emitowanego w latach '80 w kinie nocnym. Wielki Szlem, Wielka robota, coś w tym stylu. Była jedynka, dwójka i czwórka.
Pamiętam, że w jedynce na początku kradli diament. Dużo pościgów samochodowych, scen kaskaderskich i śmiesznych scen. Bohaterami byli
dwaj goście. Jeden, chyba starszy...

Cześć. Od jakiegos czasu bezskutecznie szukam pewnego filmu. Akcja bodajże dzieje sie
s jakims postapokaliptycznym swiecie. Jest tam tez takis kult/sekta ktora zabijała ludzi.
Chłopiec podróżuje przez świat do jakiegos EDENU z facetem ktorego nazywa PANEM.
Film był świetny ale do dzis nie moge znaleźć nigdzie...

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem

Film oglądałem w tv około roku 1998 -99. Film był przypuszczalnie hiszpański lub francuski ale nie jestem pewien.
Główna bohaterka grana przez aktorkę o specyficznej urodzie takiej jak mają aktorki hiszpańskie(twarz). Szczupła, ciemne krótkie włosy. Bohaterka była osobą bardzo spolegliwą, zagubioną i słabą.
Pamiętam,...

więcej

Pamiętam fragment owego filmu w którym jakiś gość zabrał dziewczynkę z domu (w
którym prawdopodobnie miała problemy), pamiętam też że szli gdzieś razem, dziewczynka
za nim nie nadążała, podczas tej drogi prowadzili rozmowę (to był chyba jej ojciec i szukał
pracy). Dotarli do jakiegoś domu, później on chciał iść...

więcej

Witam. Szukam takiej kreskówki w której chłopak który grał najlepiej w grę w szkole przeniósł się do takiego świata gdzie mógł się zamieniać w bohaterów ze swojej gry i podróżować po świecie w którym robił zdjęcia stworom którymi chciał walczyć bardzo proszę o szybką odpowiedź

Ja zacznę "Kalwaria"...