Witam, czy ktoś może kojarzyć tytuł filmu gdzie głownymi bohaterami był kierowca i samochód wyścigowy (chyba jakiś garbus) samochód ten nie potrafił gadać, ale chyba kojarzył, czuł itd (chyba)
czy ktoś kojarzy tytuł filmu, o dwóch różnch kobietach, jedna jest bogata, ma rodzinę, bdb
pracę, o ile sie nie myle to jest reżyserką. druga jest po rozwodzie, ma chore dziecko, nie
ma pieniędzy, w filmie musiała odebrać jakąś paczkę. kobiety spotkały się na ulicy, bogata
zajechała drogę biedniejszej....
Kiedyś leciał jeszcze za czasów gdy istniał kanał rtl7, i na tym kanale go oglądałem, film
przygodowy o młodym chłopaku, który (chyba) przygarnął młodego niedźwiadka... wiem że
była tam jakaś jaskinia która pozwalała przenieś się do innych czasów, zna ktoś może
tytuł??
Akcja na 87% na Florydzie... kilkoro znajomych szuka letniej pracy ... jeden z nich ma
czyścić basen biznesmena który wyjeżdża na jakiś czas, paczka kumpli postanowiła
założyć w jego domu burdel
Szukam filmu lub serialu sam do końca nie wiem.
Pewna scena: rozgrywa się nocą w lesie (wzniesienie z wysokimi drzewami niezbyt gęsto
rosnącymi), grupa ludzi ucieka prawdopodobnie urządzono na nich obławę.W powietrzu
latają drony.
Witam wszystkich .Poszukuje tytułu filmu z lat 80 dawno go widziałem i nie wiem czy
dobrze pamietam cokolwiek co mogło by naprowadzic kogoś na trop .
Z tego co pamietam to w filmie był facet poddany jakimś eksperymentom ( może
pomieszany z maszyna nie wiem nie pamietam dokładnie ) wiem tyle ze zrobiono to bez...
Witam kiedyś oglądałem film i nigdy nie wiem jaki to był tytul a ogladnal bym go 2 raz a
więc podam takie streszczenie. Samolot wylądował zimą gdzieś na jakimś lotnisku potem
jacyś amerykańscy wojskowi niby mieli mu pomoc ale zmienili zdanie (pewnie
przekupieni) potem strzelali z ślepaków do jakiegoś budynku,...