Niestety, mało pamiętam. Rozchodzi się o to, że dziewczyna ma mieć operację mózgu, a
chirurgiem mocno mi się zdaje jest Zapasiewicz, ale głowy nie dam. Pamiętam w
zasadzie tylko scenę, jak chłopak tej dziewczyny dziękuje lekarzowi po zabiegu, a on taki
zrelaksowany przy papierosku - "proszę, proszę" tonem, jakby...
Pamiętam jak oglądałem ten film lub serial , ale raczej to był film w tv chyba na tvp 1.
Był to horror. Grupa nastolatków jedzie do jakiegoś miejsca i tam rozpalają sobie ognisko
i zaczynają sobie opowiadać straszne historie. Jedną z nich była scena gdzie dziewczynka
szukała psa , a gdy spojrzała pod łóżkiem pies...
Szukam filmu o końcu świata, w którym dziennikarz znajduje włócznię/laskę (?), dzięki
której przewiduje przyszłość. Występuje w nim mężczyzna i kobieta. Włócznia ma moce
zabijania tego, kto ją posiada, ale dzięki niej można widzieć kilka sekund przyszłości.
Będę wdzięczna za pomoc!
Mężczyzna porywa kobietę, zamyka ją chyba w piwnicy. Każe jej wyznawać sobie miłość.
Ona jest przywiązana do czegoś. On ją gwałci. Więzi również inne kobiety, ale je zabija po
jakimś czasie. Kiedy uwolnili tę dziewczynę, była w takim stanie, ze musieli jej amputować
rękę czy coś takiego. Ona jest w takim...
witam szukam filmu prawdopodobnie zeszłoroczny, kryminalny, ojciec torturuje w nim porywacza lub zabójce
swojego dziecka, niepamiętanie czy po to żeby wycisnąć gdzie jest jego dziecko czy żeby wymierzyć mu
sparwiedliwość
Witam. Od dłuższego czasu zastanawiam się nad tytułem filmu, z którego pamiętam tylko jedna scenę. Mianowicie : Kobieta w czerwonej sukni tańczy z mężczyzną jakby balet. Przy czym na środku sceny jest zawieszony wisielczy sznur oraz stołek. W pewnym momencie mężczyzna wchodzi na stołek i nie może podjąć decyzji o...
Witam! To jest chyba film z lat 90. Rozpoczyna się tym, że 4 osobowa rodzina (Rodzice, syn i córka) śpią w nocy w dużym domu. W nocy chłopiec wychodzi do toalety. Nagle do domu wbiegają przestępcy i zaczynają zabijać całą rodzinę (strzelając im w głowy podczas snu). Mały chłopiec w tym czasie schował się w przedpokoju...
więcejSzukam filmow o tramatycznych przezyciach, po ktorych przedstawiona jest psychika bohatera. Intereuje mnie co przezywa, jakie zmiany powstaly w jego psychice, co mu sie sni, czego sie boi i proby pomocy mu. Mozecie mi cos polecic ? (wolalabym zeby nie byly to przezycia typu wojna, afganistian itp, ale jesli uwazacie ze...
więcejPowiem tak dokładnie nie opowiem bo nie pamiętam znam tylko urywki wiem że była bogata rodzina może mafiozi,nie wiem czy ten chłopak co tam był to się chyba mscił zabił w tej rodzinie dzieci strzelił w poduszkę lub udusił ta rodzina najbardziej to przeżyła ale chłopi w tej rodzinie też nie byli dobżi ,poza tym ten co...
więcejTo znaczy nie filmu ale jego tytułu :-) Bardzo słabo go pamiętam, ale było coś o wypadku samolotu, ocalała kobieta która uczęszczała na grupową terapię ofiar katastrof, okazuje się że ci ludzie nie żyją. Wiem że mętny ten opis, ale więcej nie moge sobie przypomniec. Ktoś wie ? Będę wdzięczny. Pozdrawiam