Jak w tytule - poszukuję filmu, który oglądałam bardzo dawno temu. Pilot rozbił się gdzieś w okolicach Kanady lub Alaski, wędrował przez jakis czas z ranna kobietą, ona umarła. Pamiętam scenę, gdy tego człowieka oblatywały chmary owadów... Tylko tyle pamiętam. Może ktoś kojarzy? :)
Zadający motyw ustala ile tytułów należy podać. Będzie sprawiedliwiej, bo będzie można podać
łatwy
motyw i zażądać np 7 tytułów, albo podać coś ambitniejszego i zażądać dwóch. Czasem motyw
jest zbyt banalny a czasem zbyt trudny, stąd ten pomysł. Wymaganą liczbę piszemy w nawiasie,
jak ktoś by nic nie napisał,...
Był wiele razy puszczany w telewizji. Był o zaginionej dziewczynce, którą później
odnaleziono w studni w której była bomba. Wiem, że szuakała jej taka kobieta, która miała
wyszkolone psy i podczas jednej z akcji najlepszy pies zginął, chyba owczarek niemiecki i
ona później szkoliła tego mniejszego. dawała mu...
Może się narażę Kwiatonators, ale muszę przyznać, że strasznie mnie wkurza, kiedy wchodzę na forum jakiego filmu i widzę budzię Kwiatkowskiego! Czy macie podobne odczucia?
Mam problem , od dawien dawna ,nie oglądałem dobrego horroru !
Ostatnimi czasami jesteśmy bombardowani tanimi dreszczowcami typu :
Naznaczony , Paranormal Activity ,
Szepty , Obecność ,
Sinister , Mama itp.
Ani to ciekawe a tyle tam grozy że w Gęsiej skórce jest więcej !
Bardzo proszę polecicie mi "...
Film był o dzieciaku, który trafił za coś do więzienia, tam pokazywali mu jak zostać facetem i przywoziła go policja w kajdanach pod szkołę.
Ten sam gość, chcąc podpalić sobie chyba papierosa, lub po prostu bawiąc się zapalniczką podpalił pomnik szkoły.
Jakaś laska chciała go zaliczyć na dachu, jednak on przez...
Połączenie horroru z westernem (chyba)
Jakiś facet trzymał srebrną kulę na wilkołaka
Nie wnerwił się jak mu jakiś koleś zniszczył warzywa tylko jak wystrzelił mu tę srebrną kulę
( Nie muszą być debilne )
Filmy do Jarania jakie polecacie ?
Np Maczeta , Tron: Dziedzictwo , Pirania 3D , Zombie Hunter , Pacific Rim itp.