Szukam tytułu starego filmu, którego akcja rozgrywa się w pociągu. Produkcja prawdopodobnie japońska. Za wszelkie wskazówki serdecznie dziękuję.
Szukam filmu w którym występuje na tle głównym czerwony samochód z białą farbą i dziwne niewyjaśnione przypadki.. Kiedyś oglądałam taki film gdzie w radiu czy gdzies podawali że jakiś czerwony samochód cośtam zrobił i goście sie przerazili ostro, bo oni jechali właśnie w takim i w ogóle tak jakby chcieli zapobiec temu,...
więcej
Czy znacie jeszcze jakies inne śmieszne animacje oprócz :
Shreka
epoki Lodowcowej
Madagaskaru
Dżungli
Skok przez płot
Czerwony kapturek historia prawdziwa
jeśli tak prosił byk o poddanie tytułów z śmiesznymi animacjami
Z góry dziękuje
czy kojarzy ktos tytuł filmu a raczej baśni o księciu zaklętym w niedźwiedzia?byłbym wdzieczny za pomoc. pozdrawiam
Czy kojarzy ktoś film:
1- dość stary ponoć, może z lat 80., z którego pamiętam tylko tyle, że główny bohater (chyba) uciekał i trafił do szpitala psychiatrycznego (?), gdzie dziwny personel urządzał eksperymenty, polegające na mutowaniu owcy z człowiekiem (przeszczepianie głów chyba);
2- w którym ktoś komuś...
To znacyz jakich filmów...Bo mi:
-Trylogi "Indiana Jones",
-"Podaj dalej"(film o dobrych uczynkach-HJO i K.S.),
-Bajkowej historii o rycerzach okrągłego stółu,
-"Jezus Chrystus superstar"-to taki stary musical.
Przepraszam za błędy ortograficzne i liczę na waszą opinię...
Czy ktoś zma może tytuł piosenki z reklamy martini. Tam są mielone luiście mięty w takim naczyniu i dziewczyny ruszają tyłkami. To moja ulubiona piosenka:(( a nie moge jej ściągnąć:((
Hej, ostatnio zastanawiałam się nad aktorami grającymi bohaterów innej narodowości (np.amerykanin polaka czy francuz niemca). To znaczy najbardziej chodzi m właśnie o dubbing, lektora czy napisy. No bo jeśli ktoś oglada film o Polsce a Janka Kowalskiego gra jakiś John Smith i w środku Warszawy wszyscy rozmawiają po...
Witam, mam prośbę do wszystkich kinomaniaków. Chodzi mianowicie o prezentację maturalną, do której szukam materiałów. Temat prezentacji to "Komizm słowny w filmach". Chodzi o analizę i omówienie tematu na wybranych dziełach kinematografii. I tak podzieliłem sobie komizm słowny na kilka jego rodzajów, odmian czy...