Mam w pamięci film, który nie daje mi spokoju, czy ktoś może zna tytuł?? Film opowiada o dziewczynie i chłopau którzy od dzieciństwa razem byli wychowywani (najprawdopodobniej byli sąsiadami). Razem chodzili na pikniki, nad wodę itd. Po pewnym czasie się pokochali i chcieli razem popełnić samobójstwo (ona chyba była w...
więcejKilka lat temu oglądałam taki film... Horror lub thriller, nie wiem. Były w nim siostry i chłopak. Pewnego dnia cała trójka pojechała w jakieś góry i jedna z sióstr (kojarzą mi się imiona Karen i Meg, Megan... nie wiem może jest to inne imię) siadła na barierce i spadła w dół, a jej chustka czy to bł szal leciała za...
więcej
Witam wszystkich! Od jakiegoś czasu staram się sobie przypomnieć tytuł pewnego filmu animowanego, chyba właśnie nadawanego w czasie Wielkanocy.
Zaczyna się jak jakiś dinozaur gra w golfa i opowiada o przyjaźni z pewnym chłopcem. Potem było jak on i pare innych dinozaurów zostają pozbawione swojej inteligencji i...
Potrzebuję jakiegoś dobrego melodramatu, najlepiej kostiumowego. Mam ochotę na jakiś naprawdę, ale to naprawdę dobry melodramat. Od razu mówię, że widziałam już "Wichrowe wzgórza" i "Przeminęło z wiatrem".
Film chyba czarno biały. Fabuła podobna do "Rydwanów ognia" z '81 roku tzn dwaj sportowcy rywalizują w biegach, ale całkiem inny dalszy ciąg. Obaj zaraz po olimpiadzie (albo zamiast olimpiady, bo się nie odbyła) trafiają na wojnę. Jeden z nich ginie próbując zdobyć okopy wroga, bo taki był rozkaz, drugi próbował...
był to thriller o takim kolesiu płetwonurku co mieszkał w kanałach i zabijał ludzi z kuszy.miał poparzoną twarz,był kiedyś żołnierzem,grasował po amsterdamie.było też na tym filmie dużo pościgów motorówek po kanałach.
na końcu zginął strzelając sobie w gardło z harpunu.ktoś zna ten film.
Głośny film film o zepsutej amerykańskiej młodzieży i przepełnionych seksem i alkoholem libacji. Kontrowersyjny plakat z pluszowymi zabawkami symulującymi seks analny.
Produkcja USA około 2000 roku
Pomóżcie bo nie mogę sobie przypomnieć tytułu tego filmu i strasznie się
męczę ;/
witam wszystkich i prosze o pomoc szukam tytulu filmu z jet li na poczatku filmy jest scena w ktorej zawieszone jest cos na drzewie i kilkanascie osob biegnie i wdrapuje sie po to cos spychaja sie przy tym zrzucaja wszystko po to zeby zdobyc to cos i byc najlepszym pozniej ktos kradnie jakis posag czy cos podobnego,czy...
więcej