Mam na mysli chore projekcje/ zakazane filmy, ktore nie dadza o sobie zapomniec....znacie;]? -ale mam wymagania...;]
Którą z aktora ról uhonorowali byście statuetką 'Oscara'?
Mnie osobiście utkwiła świetna Yakov'a Bok'a - człowieka niesłusznie oskarżonego o zabójstwo chrześcijanina w filmie "The Fixer" ("Żyd Jakow"). Za tą rolę aktor był naminowany do Oscara. Film polecam obejżeć, ponieważ pomimo iż dla niektórych może wydawać się...
nie dali transmisji na zywo - po prostu skandal !!!!!!!!!!! Tvp 1 to dziadostwo od marca juz tez nie place abonamentu. Pozdro dla tych co maja canal+
Mam gorącą prośbe
słyszałem na innym forum że za niedługo
Życie na fali wejdzie na DVD
jednak ja ufam tylko Filmwebowi i chciałbym tę informacje
potwierdzić
Hey :) Szukam filmów na wypróbowanie mocy moich nowych głośńików 5.1.Mogą być to jakieśwojenne,horrory,thrillery bądż jakies efektowne filmy po prostu ;]
Wie ktoś może jak się nazywa utwór pochodzący z serialu C.S.I Las Vegas. Chodzi mi o 15 odcinek 3 Sezonu, utwór na samym końcu tego odcinka, gdzie Gill Grissom siedział w samochodzie spoglądając na dom znajdujący się obok. Czyj to za Utwór???
Czy ktoś może mi pomóc. Nie mam pojęcia jak dodać zdjęcia do galerii jakiegoś filmu, serialu czy aktora. Na pewno wiecie, więc proszę, żebyście pomogli. Z góry - dzięki
np. lekarz psychiatra, psycholog itp.
I jeszcze kilka filmów zbliżonych tematyką do "21 gramów", "Biały oleander", "Ukryte pragnienia" etc. czyli głębooooookie przemyslenia ;-)
Witam. Co sądzicie o oscarowych nominacjach na najlepszy film?? Zgadzacie się z tymi nominacjami, uważacie, że to dobry wybór, a może wręcz przeciwnie?
Osobiście obejrzałem 4 z 5 filmów konkurujących do miana najlepszego filmu.
Pokutę, Aż poleje się krew, To nie jest kraj dla starych ludzi i Juno.
Z tych 4 filmów...