Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Mam na mysli chore projekcje/ zakazane filmy, ktore nie dadza o sobie zapomniec....znacie;]? -ale mam wymagania...;]

Którą z aktora ról uhonorowali byście statuetką 'Oscara'?
Mnie osobiście utkwiła świetna Yakov'a Bok'a - człowieka niesłusznie oskarżonego o zabójstwo chrześcijanina w filmie "The Fixer" ("Żyd Jakow"). Za tą rolę aktor był naminowany do Oscara. Film polecam obejżeć, ponieważ pomimo iż dla niektórych może wydawać się...

więcej

nie dali transmisji na zywo - po prostu skandal !!!!!!!!!!! Tvp 1 to dziadostwo od marca juz tez nie place abonamentu. Pozdro dla tych co maja canal+

Mam gorącą prośbe
słyszałem na innym forum że za niedługo
Życie na fali wejdzie na DVD
jednak ja ufam tylko Filmwebowi i chciałbym tę informacje
potwierdzić

Hey :) Szukam filmów na wypróbowanie mocy moich nowych głośńików 5.1.Mogą być to jakieśwojenne,horrory,thrillery bądż jakies efektowne filmy po prostu ;]

Wie ktoś może jak się nazywa utwór pochodzący z serialu C.S.I Las Vegas. Chodzi mi o 15 odcinek 3 Sezonu, utwór na samym końcu tego odcinka, gdzie Gill Grissom siedział w samochodzie spoglądając na dom znajdujący się obok. Czyj to za Utwór???

W których zostały wykorzystane piosenki ABBY albo Roxette? Pozdrawiam i thx za pomoc.

Czy ktoś może mi pomóc. Nie mam pojęcia jak dodać zdjęcia do galerii jakiegoś filmu, serialu czy aktora. Na pewno wiecie, więc proszę, żebyście pomogli. Z góry - dzięki

np. lekarz psychiatra, psycholog itp.
I jeszcze kilka filmów zbliżonych tematyką do "21 gramów", "Biały oleander", "Ukryte pragnienia" etc. czyli głębooooookie przemyslenia ;-)

Witam. Co sądzicie o oscarowych nominacjach na najlepszy film?? Zgadzacie się z tymi nominacjami, uważacie, że to dobry wybór, a może wręcz przeciwnie?

Osobiście obejrzałem 4 z 5 filmów konkurujących do miana najlepszego filmu.
Pokutę, Aż poleje się krew, To nie jest kraj dla starych ludzi i Juno.
Z tych 4 filmów...

więcej