Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Widziałem kawałek na TVN7 z jakieś pół roku temu. Jest to komedia dziejąca się w Bostonie. Główną rolę grał jakiś murzyn i jestem prawie pewien że był to albo Chris Tucker albo Chris Rock. Niestety szukając w ich filmografiach nie załważyłem tego filmu.

opis:
było dwóch kolesi jeden biały drugi czarny. pamiętam że...

więcej

Z Ciekawostek
"Fight Club" został umieszczony na liście 50 filmów, które trzeba zobaczyćprzed smiercią. Listę ogłosiła brytyjska telewizja Channel 4.

Czy ktoś zna pełną listę lub link do niej. Nie to, żebym spodziewał się rychłej śmierci...

Hej, poszukuję filmów powiązanych z motywem: kłamstwo (a o Cry_wolf'ie juz wiem jakby co ;D). Byłabym baaardzo wdzięczna gdybyście mi odpisali. pozdrawiam. (i sorry, że umieściłam tą prośbę również poza tym postem na forum FILM, ale po prostu go nie zauważyłam) ;)

zapewne już wiekszość z was wie ale i tak to napisze krążyły plotki o tym że Telewizja Polska nie ma zamiaru emitować transmisji z gali rozdania Oscarów ale jednak będzie transmitować. Gala będzie transmitowana z niedzieli na poniedziałek od godz. 1:00 a powtórka będzie chyba we wtorek albo środę.pzdr.

Hej, poszukuję filmów powiązanych z motywem: kłamstwo (a o Cry_wolf'ie juz wiem jakby co ;D). Byłabym baaardzo wdzięczna gdybyście mi odpisali ;) pozdrawiam.

poszukuję filmu(tytuł). czarno-biały film poruszający temat alkocholizmu.Opiszę trochę treść którą słabo pamiętam (facet na stanowisku popijajacy sobie zapoznaje kobiete która nie pije.Następnie biorą ślub i rodzi im sie córka. Kobieta nie radzac sobie z ta sytuacja zaczyna siegac po alkohol. Potem oboje sie staczaja...

więcej

Wschodząca Gwiazda za okolo 7 lat bedzie slawniejsza od Angeliny Jolie mowa o:!!!!!
(Annasophia Robb) która zaczyna swą błyskotliwą karierę co się będę rozpisywał sami możecie zobaczec w jakich filmach grała i w jakich będzie grac. Osobiście polecam bo naprawdę warto obejżec "Most to Terabithii".Film który wywoła łzę...

więcej

Zaczyna się od lotu sr 71 blackbirdem świetne ujęcia między górami i potem piloci się katapultują jeden przeżywa i potem go maglują psycholodzy. Nie mogę sobie przypomnieć tytułu on był jak były wypożyczalnie na vhs po dwa filmy na jednej kasecie.

Witam
szukam pewnego filmu anime.
Jednak niewiele o nim wiem - wytyczne które pamietam to ze jest to fantasy,
pamietam też bardzo charakterystyczny szegół - jedna postać (kobieta) potrafiła zmieniać swoje siało w rózne materiały i kształty (drzewo na przykład)
i był tez skrytobujca (ubrany w swego rosziaju...

Jak dla mnie moc ma Cezary Pazura jako Waldemar Morawiec w "Psach 2":
-"Waldemar Morawiec"- ukłon, pocałowanie w rękę i gest wskazujący w kierunku wódki.
Która dziewczyna oparła by się takiemu dżentelmenowi? Prawdziwy wzór do naśladowania.