Czy znacie może jakieś filmy w których to nie kobieta jest osobą pokrzywdzoną tylko mężczyzna lub chłopak? Bardziej mi chodzi o konteksty seksualne, bo obejrzałam takie filmy jak "Blue velvet" albo "9 i pół tygodnia" i pomyślałam ....OK już rozumiem jak się kobieta czuje w takiej sytuacji, ale jak się czuje...
Znacie może jakieś komedie z czarnoskórymi?! Moim zdaniem świetnie odnajdują się w tego typu filmach! Jak znacie tytuły to piszcie! Z góry dzięki;)
Kiedys oglądałam taki film:w Arabii lub jej okolicach w każdym bąż razie putynia to była;)żył sobie pewien możny szach lub sułtan, miał dwje dzieci syna i córkę.oni czuli do sibie miętę potem okazało sie że te syn został adoptowany przez nich<bodajże stracił rodziców w wypadku lotniczym tylko on przezyl>, chce sie...
Na jakiej innej stacji poza Canal+ będzie można obejrzeć transmisję?
Bardzo proszę o pomoc!
Pozdrawiam
Czytam takich postów coraz więcej i szlag mnie trafia. Nie za wygodnie Wam, dzieciaki? Czyja to w końcu ma być praca/prezentacja: Wasza czy forumowiczów z Filmwebu? Naprawdę nie umiecie myśleć samodzielnie? Jeżeli nie znacie filmów na dany temat, to po kiego grzyba taki temat sobie wybieracie? A jak już zaliczycie, to...
więcejJest to najleprzy film jaki widzialam,smutny ale świetny.ogladalam go juz z 4 razy i za kazdym razem płakałam.Ten film umie wycisnac łzy.Jest SUPER!!!Jak najbardziej polecam kazdemu!!!Zobacz i samsie przekonasz ze nie porzałujesz.
Czy ktoś z was oglądał kiedyś bajkę The Chipmunk Adventure ?
W starej edycji VHS były różne reklamy filmów , czy ktoś zna ich tytuły i wie lub ma ten film