Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

szukam filmu o 4 chłopcach, którym matka zmarła, ojciec ich wychowywał ale krótko.Póżniej zabrali mu ich do domu dziecka, każdy do innego.I po latach się odnaleźli.

na programie tvp1, leciał juz dwa razy, muscial! Dziewczyna taka blondyneczka, dostaje się do szkoly jakies muzykalnej. Slicznie spiewa wysokim głosem. Jej matka poźniej do niej przyjechala, i podala sie za jej ciotke. Na końcu filmu, ta dziewczyna śliicznie śpiewa Carmen, ale jakies takie rockowe;P. Bardzo prosze o...

więcej

Jako, ze jestem kinomaniakiem mlodego pokolenia, szukam filmow starszych od mojej daty urodzenia 90'.
Jakie filmy ponizej tego rocznika byscie mi polecili?
Te ktore wam sie podobaly, rodzaj filmu obojetny...

Chciałbym, abyście podawali w tym temacie tytuły filmów, które po polsku znaczą co innego niż w oryginale, ale jak najbardziej pasują. Dla mnie to "Charlie Cykor" - w oryginale "Gun Shy", co dosłownie oznacza "Pistoletowa nieśmiałość", ale polski tytuł oddaje stan ducha głównego bohatera i to mi się bardzo podoba.

jAKI FILM Z DEPPEM UWAŻACIE ZA NAJLEPSZY

Był taki film o czlowieku który zarabiał podrabiając obrazy Rembrandta. Bradzo potrzebny mi tytuł tego filmu

w koncu jakis polski film nominowany .moim zdanie dobry film

Oglądasz film z zapartym tchem, a po seansie nie możesz o nim zapomnieć. Myślami jesteś daleko, przypominają ci się sceny, cytaty, gesty z filmu. Uważasz go za magiczny, pozwolił ci zrozumieć niektóre zawiłości życiowe, skłonił do refleksji...
Macie takie filmy?

Jak dla mnie:
Godziny
Prosta historia
Buntownik z...

więcej

Niewiele z niego pamiętam bo oglądałam go ok 8 lat temu w tvp 1(ok 9 godz) i nie do końca:(
-był o 2 młodych dziewczynach (jedna biedna-pomaga ojcu, druga bogata)
-bardzo siebie nie lubią i pewnego razu za kare musza na tydzień zamienic sie miejscami
-bogata zaczyna rozumieć zachowanie biednej, a biedna zakochuje...

więcej

Według redaktorów wikipedii Tad Hilgenbrink nie żyje

http://pl.wikipedia.org/wiki/Tad_Hilgenbrink