Witam!
Poszukuje równie pięknych, wzruszających i zmuszających do myślenia filmów jak "Zielona mila". Jeśli znacie takowe to wpisujcie :-) .
Z góry dzięki.
Probuje sie od polgodziny dostac na jeden film!! i co?? wielkie jajo!! zmieniliscie serwer?? chyba na gorszy jaki mieliscie!!
znacie takie? chodzi o takie dziwne filmy gdzie nie do końca wiadomo o co chodzi i fajnie się kończą. Raczej nie chodzi tu o żadne horrory ani filmy typu '21 gram' czy 'memento'
z góry dzięki za odpowiedzi
Kilka lat temu oglądałam film taneczny. Słabo go pamiętam ale wiem, że podobał mi się. Obejrzałabym go znowu ale nie pamiętam tytułu. Było coś o kilku chłopakach, którzy namalowali na jakiejś ścianie graffiti no i ich złapano. Za karę musieli chyba odmalować szkołę, w której odbywały się tańce no i jak to w filmach...
Reżyser swoimi produkcjami wywoluje sporo kontrowersji i sprzecznych opini.. po ktorej stronie wy stajecie?
P.S-moim zdaniem jest to kawał dobrego kina, ktore w powierzchowności fabuły kryje głębie oraz wiele odnośnikow do postaw ludzkich-daje też lekcje spostrzegania
Nie wszyscy jednak potrafią dostrzec te...
Mam zamiar obejrzeć dobre filmy, warte obejrzenia.
Możecie mi kilka polecić?
Chodzi mi o filmu typu:
-dramat
-komedia
-fantasty
-przygodowy
-familijny
-animacja (przykładowo auta)
Chodzi mi o filmy które wy sami lubicie.