Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Witam!
Poszukuje równie pięknych, wzruszających i zmuszających do myślenia filmów jak "Zielona mila". Jeśli znacie takowe to wpisujcie :-) .
Z góry dzięki.

Probuje sie od polgodziny dostac na jeden film!! i co?? wielkie jajo!! zmieniliscie serwer?? chyba na gorszy jaki mieliscie!!

znacie takie? chodzi o takie dziwne filmy gdzie nie do końca wiadomo o co chodzi i fajnie się kończą. Raczej nie chodzi tu o żadne horrory ani filmy typu '21 gram' czy 'memento'

z góry dzięki za odpowiedzi

Byłbym bardzo wdzięczny za waszą pomoc.

Kilka lat temu oglądałam film taneczny. Słabo go pamiętam ale wiem, że podobał mi się. Obejrzałabym go znowu ale nie pamiętam tytułu. Było coś o kilku chłopakach, którzy namalowali na jakiejś ścianie graffiti no i ich złapano. Za karę musieli chyba odmalować szkołę, w której odbywały się tańce no i jak to w filmach...

Reżyser swoimi produkcjami wywoluje sporo kontrowersji i sprzecznych opini.. po ktorej stronie wy stajecie?

P.S-moim zdaniem jest to kawał dobrego kina, ktore w powierzchowności fabuły kryje głębie oraz wiele odnośnikow do postaw ludzkich-daje też lekcje spostrzegania

Nie wszyscy jednak potrafią dostrzec te...

jakie znacie filmy z głębszym przesłaniem, ktore w jakis sposob na was wpłynęło?

Mam zamiar obejrzeć dobre filmy, warte obejrzenia.
Możecie mi kilka polecić?
Chodzi mi o filmu typu:
-dramat
-komedia
-fantasty
-przygodowy
-familijny
-animacja (przykładowo auta)

Chodzi mi o filmy które wy sami lubicie.

Jak myślicie dlaczego ludzie oglądają filmy?? jak myślicie??

zawsze zapominam o niej a tam potrafią byc niezłe filmy, jak ostanio np NIE OGLĄDAJ SIĘ TERAZ albo PLANETA MAŁP-piszcie co się ukazuje-bede wdzięczny