Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Moje typy to: "Titanic" i "Chicago". A wasze?

Pobiranie Informacji Fimowych już od kilku dni nie działa może ktoś by mógł
z tym coś zrobić. Bo póżniej za dużo będę miał do pobrania hehe.:) Pozdrawiam.

wpisujcie opinie tu, niech to bedzie taki ''kącik'' Oskarowy.

Ja na razie widziałem dwie produkcje - ''Pokuta'' i ''Michael Clayton''

Zecydowanie bardziej podobał mi się drugi z wymienionych. POKUTA kojarzy mi się z filmem robionym typowo pod nagrody, takie miałem odczucia oglądajac ten ''ładny'' film. MICHAEL...

więcej

Jakie waszym zdaniem są 3 najlepsze polskie filmy lat 90???
Moja złota trójka to:
-Psy reż.W.Pasikowski
-Kiler reż.Juliusz Machulski
-Chłopaki nie płaczą reż.O.Lubaszenko
Dawajcie swoje typy:):):)

Film ten to jakas komedia Romantyczna lecial on 10.02.2008 na TV1000..glowna bohaterka to taka mlodziutka blondynka ktora pomaga dziewczynie ktora przeniosla sie do niej do szkoly. . . w Tym filmie ta dziewczyne probouje polaczyc dwojke nauczycieli i jej sie udaje ...PROSZE POMOZCIE ZNALEZC MI TEN TYTUL!!

mi podoba sie cytat z filmu "uczciwa kurtyzana":
Veronica: Czy moje piękno jest okrutne?
Marco: Ależ tak. Dla tych, którym odmawiasz.

zdaje sobie sprawę,że ten temat był pewnie dziesiątki razy poruszany na forum, ale co myślicie o tym ,żeby przywrócić do życia tak zacny temat jakim są cytaty (nie tylko z filmów ale i książek, wywiadów itd.)?

A tak swoją drogą fajnie by było gdyby na stronie każdego filmu był taki dział z tekstami, przynajmniej ja...

więcej

Znacie jakieś fajne musicale?? Albo filmy muzyczne dla nastolatków typu szansa na sukces step up itp> podawajcie tytuły :D

czy ktoś oglądał film "Step up"? W finałowej scenie (taniec horeograficzny na konkursie) w tle leci pewna piosenka. Jaka to piosenka? Jak ją znaleźć? Niestety w soundtracku z tego filmu jej nie ma.

Jaki tytyl ma piosenka ktora jest grana na poczatku filmu na skrzypcach ? Jest ona bardzo znana ostatnio w teatrze ja slyszalam. Moglby mi ktos podac tytul? Z gory dzieki :* :)