Piszcie tu jakie znacie godne polecenia/fajne :) komedie młodzieżowe typu American Pie, Harold & Kumar, Straszny Film ...
potrzebuje komentarz do muzyki filmowej jednego z filmow ktorych muzyke tworzyl marco frisina
dzieki
licze na super filmwebowiczów którzy pewnie znaja tytuł.
pamietam tylko ze głownymi bohaterami filmu sa dwaj młodzi ludzie którzy musza uratowac porwaną dziweczynę. ( chyba kolezanke ale nie jestem pewnien) od momentu porwania zaczyna ich trenowac jakis stary dziadek ( mozliwe ze jest to wujek któegos z nich) na...
niż "Yyyreek!!! Kosmiczna nominacja" bo ja się staram znaleźć jakiś tytuł ale już chyba skapitulowałem ?
szukam filmow tak dobrych jak The Hours, Reign over me, Dragonfly, Crash, 21 grams, 9 songs, Wicker Park, Bitter moon.... [...]...
witam :) bardzo chcialabym dotrzec do filmu tytul,rezyser ale niestety mam bardzo malo o nim informacji..lecial pare lat temu w tv i tam go ogladalam niestety zaczelam pod koniec..moze przytocze to co pamietam i komus uda sie go skojarzyc
film jest utrzymany w konwencji tarantino,wiele strzelanek, krew itd pamietam...
Hej, szukam tytułu filmu, oglądałem go kilka lat temu i pamiętam, że jakiś podróżnik znalazł pół kobietę/pół pająka, coś jak centaur. Ona mieszkała w takiej jaskini i łapała facetów w sieć, a potem wysysała z nich wnętrzności poprzez pocałunek. Jeśli ktoś zna ten film i pamięta tytuł, nich mi powie. Dzięki!
Wiecej takich filmów
Mam prose, wypiszcie mi wiecej takich filmów tzn, o amerykańskich pustych nastolatkach chodzacych do szkoly. Dla którym najważniejsze w życiu to błyszczyk i samochód. Pisze o tym prace wiec troche musze miec przykładów. ogladalam "hot chick" " dziedziczki" i "wredne dziewczyny".
Program:
Cudowne uratowanie dziecka
Niedopieczona pieczeń gwiazdkowa
Życie we francuskim domu karnym
W czasie zbierania chmielu
Zajmujące oglądanie bydła
Niderlandzka para królewska- jej uroczysty wjazd
Niderlandzka para królewska na balkonie
Mówiąca głowa
Trzoda psów: arabska fantazja
Kiedyś to były...