dobra to bedzie trudne, bedąc bardzo mlodym na vhsie ogladałem zarąbista komedie, przynajmniej wtedy tak mi sie wydawalo. Pare informacji o niej
byla albo wloska, albo z wloskim dubbingiem,
tytuł wydawało mi sie że brzmiał "pan pulkownik dostał bzika", ale w googlach nic nie znalazłem wiec moze to bym jakis...
( Sorki , za spolszczenie ) , taki temat już był nie raz ale ja lubie się powtarzać... chce poznać wasze opinie ...
Ja najbardziej czekam na Sweeneya Todda najnowszą kreację mojego lulbionego aktora Deppa. Oczekuje także na wyniki duetu Ford i Spielberg, którzy są już pewnymi guru wśród światowej filmografii. Chciałbym jeszcze zaliczyć Wanted, The Dark Knight, Hanckok, Hellboy 2.
Witam:) Ludziska, potrzebuję pomocy. Poszukuję filmu produkcji rosyjskiej. Jego polski tytuł to "Kula". Jeśli ktokolwiek z was wie coś o takiej produkcji- dajcie znać, proszę!!!
Chciałbym obejrzeć jakiś dobry film w scenerii i klimacie tamtych latach, ale nakręcony bardziej współcześnie. Niedawno obejrzałem Blow i Królowie Dogtown i chciałem obejrzeć jakies inne produkcje o beztroskim życiu amerykanów z lat 70. Napiszcie tytuły tych filmów które wam się podobały i ktore polecanie (jakies...
Chodzi o temat w którym trzeba porównać postać z filmu i książki. Więc jeśli mozecie podać przykłady filmów i porównać ich do książkowego odpowiednika to byłbym wdięczny.
Witam, potrzebuje nazwy utworu z filmu dzień świra który leci na końcu filmu wraz z napisami i w momęcie gdy odebrał wypłate w szkole. Z góry dzięki.
Czy po obejrzeniu filmu nie mieliście wrażenia nigdy wrażenia, że powinien skończyć się inaczej?
Jakie zakończenie Wy byście proponowali?
Uruchomcie wyobraźnię...
Pewnie oglądaliście dużo jej filmów i co sądzicie o niej i jej filmach? Ja dużo oglądałem jej filmów, przede wszystkim romantyczne i wydaje mi sie tzn. jestem pewny że ona jest stworzona do grania w filmach tego gatunku:]
Piszcie co wy o tym myślicie...
Pozdrawiam wszystkich:P
Witam!
Poszukuję filmów, w ktorych jest przedstawiony obraz dziecka:
1. Bezbronnego, niewinnego, wrażliwego
ALBO
2. skrzywdzonego (przez ludzi, los), cierpiącego
ALBO
3. szczęśliwego
Potrzebne mi to jest do prezentacji maturalnej, a ze jakas znawczynią filmów nie jestem, więc nie wiem jak sie za to zabrac i...