Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

No to każdy ma tą ulubioną komedie,;D i nieważne ile razy ją oglądasz. Nie możesz opanować fali śmiechu :D Pobaj tytuł i przytocz ulubioną scene:D pozdrawiam...:D

użytkownik usunięty

Hej, proszę o pomoc w odszukaniu pewnego filmu. Był on nadawany jakieś 4 lata temu na HBO, Pulsie czy tego typu kanale, który w kółko powtarza te same filmy. Nie mogę sobie przypomnieć tytułu ani żadnego aktora, który w nim grał. Postaram się podać jak najwięcej szczegułów. Wydawało mi się, że tytuł był w stylu...

Wpisujcie tu swoje waszym zdaniem najlepsze i najśmieszniejsze komedie (moze poznam kilka nowych dla mnie tytółów)

- Eurotrip
- Roadtrip
- Going to distanse
- How High
- Chłopaczki z sąsiedztwa
- O dwóch takiech ...
- American Pie 2
- Waiting ... (kelnerzy)

- Oczekuje na wasze typy :)

Witam.
Kiedyś oglądałem taki film. Dom spokojnej starości, dziadkowie niby ćwiczą grę w orkiestrze, a tak naprawdę to w ukryciu budują wehikuł czasu. Jeden z nich po kryjomu kocha się w pielęgniarce i bardzo pragnie się dla niej odmłodzić. Jednak, gdy to mu się udaje jego ukochana go nie poznaje. Wraca więc do swojej...

więcej

Mam pytanie odnośnie tego konkursu ponieważ jestem na liście osób, które wygrały...
Nagrody otrzymują:
adi2901@...
majusia93buziaczek@...
monikaj5@...
piotrdud2@...
szlagmanek@...
vampirka88@...
waniewski@...
zieba@... (bardzo ucieszył mnie ten fakt że w raz w życiu coś wygrałam :))
Oczywiście zapoznałam się...

więcej

Witam! mam zamiar otorzyc wypozyczalnie filmow dvd. chcialbym prosic, o ile to mozliwe o pomoc w wyborze dobrych tytulow przyciagajacych widza. nie chcialbym miec filmow w stylu scigany albo kevin sam w domu. wiem, ze nowosci to podstawa ale co z filmami np do 3 lat w tyl? mam pewna wiedze na temat filmu ale wiem tez...

więcej

Witam, poszukuje filmu o takim starożytnym rycerzu. Walczył na Arenie z dzikimi zwierzętami. Na końcu zginął z rąk króla Rzymu. W filmie była fajna muzyka - taki wokal i instrumentalna też była. Dodam iż temu rycerzowi czy samurajowi zabili rodzinę - żonę i syna. Na końcu wzięli jego zwłoki i były już napisy. To dość...

więcej

Poszukuje filmów typu Indiana Jones czy Bibliotekarz, coś o Egipcie.

Co sądzicie o nowym serwisie o filmach dodawanych do gazet:
http://zkiosku.pl/
Moim zdaniem brakuje mu trochę do dodatkidogazet.pl, ale z drugiej strony jest kilka fajnych rzeczy, jak tagowanie, czy o niebo lepszy rss.

Pierwszy film leciał na tv kilka lat temu(dramat) . Film opowiadał o dwóch zbiegach którzy uciekli z wiezienia i z pobliskiego domu wzięli ok 6-letniego chłopczyka jako zakładnika. Później uciekinierzy pokłócili się o chłopaka i jeden drugiego zabił. Po pewnym czasie, bandyta zżył sie z tym chłopakiem,traktował go jak...

więcej