Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

czesc wszystkim ogladalam niedawno wspaniały film pod tytułem "na ostrzu:droga po złoto" i bardzo bym chciala znalezc inne filmy ktore byłyby tak fajne jak ten film podajcie mi tytuły fajnych filmów o miłości ale jednoczeście zazdrości i moga byc to rowniez filmy zwiazane ze sportem z gory wielkie dzieki pozdrawiam...

więcej

Witam,
muszę przygotować prezentacje maturalną na temat: ,,Człowiek w świecie totalitarnym. Scharakteryzuj sposób jego prezentacji , analizując utwory literackie i filmy." I właśnie moje pytanie brzmi: jakie są interesujące filmy które treścią pasowałyby do w.w. tematu? Myślałem o filmie ,,Życie na podsłuchu / Das...

Co myślicie o kreskówkach Ralpha Bakshiego(chodzi mi głównie o te od 18 lat :D) .Jakie są Wasze ulubione?
Dla mnie na pierwszym miejscu Fritz the cat ,pozniej Coonskin ,trzecie to Heavy Traffic ,4-Fire and ice ,5-American pop !!!

film o małym kosmicie z 88'prawie nikt go nie zna aja chce sie dowiedziec gdzie moge go kupic?jakas strona zeby na vhs zamowic

dosc popularny temat---podajcie tytuly filmow o liceum lub studiach lub tego typu z tymze raczej interesuja mnie te dosc nowsze bo te wieczne studenty american pie itd to juz wiadomo ale bardziej cos w stylu accepted a nawet eurotrip...accepted,supersamiec-o czyms takim nawijam;]

Foty z kilku filmow. Jezeli znasz tytul filmu wal smial - jezeli kojazysz jedynie aktora/aktorke, tez wal smialo :D Nie jest to kolejna zabawa w stylu "jaki to film", lecz prawdziwy problem w ktorym potrzebuje Waszej pomocy.

1...

mniej więcej w połowie lat 90tych widziałem, jako mały gnojek, film na jedynce, grupa dzieciaków rozbija się samolotem na bezludnej wyspie, prawie wszyscy dorośli giną, dzieciaki z czasem przystosowują sie do życia na wyspie, dziczejąc i tracąc nadzieje na powrót do domu
dodam że film był po angielsku ale z których...

więcej

film powstał podejrzewam w latach 2001-2004 z tymze jest zrobiony w klimacie lat 70'.przedstawia on 24h z zycia obozowiczow gdzie glownym motywem jest zdobywanie milosci na tym obozie.klimat podobny do teledysku HELLOGOODBYES:)jeden z urywkow to jak typ na motorze goni kolesia ktory iegnie i na ulicy nagle SNOPEK...

Chodzi mi o filmy, które posiadają super zaskakujące zakończenie wybijające was z fotela. Ostatnio zrobiła się moda na takie produkcje. Lubicie je? Tylko, błagam nie zdradzajcie zakończeń filmu-nie psujmy niespodzianki tym którzy ich nie widzieli. Pozdrawiam:)

Mam jedno krótkie pytanko... Jaki jest wasz ulubiony film i dlaczego tak bardzo wam sie podoba?