Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Szukam jakiś ciekawych filmów tego gatunku piszcie swoje propozycje.

Witam serdecznie. Interesyją mnie jak wielu forumowiczów filmy erotyczne z fabułą. Kilka lat temu oglądałem filmy które chciałbym jeszcze raz obejżeć ale nie mogę sobie przypomnieć tytułów. Pierwszy który chciałbym sobie przypomnieć to chyba film francuski opowiada o prostytutce która przed domem znajduje bezdomnego,...

więcej

Oglądalam kiedyś fragmenty filmu o prosektorium, gdzie kroili żywych ludzi dla badań, jakaś studentka tam sie przewijała... wie ktoś o jaki film mi chodzi, bo chciałabym go w całości oglądnąć... z góry wielkie dzienx!!! ;-)

Witam!. Poszukuje tytułów dwóch filmów które oglądałem już bardzo dawno temu. Pierwszy film opowiada o pewnym chłopaku który znajduje się w poprawczaku lub jakimś obozie wojskowym dla młodzieży, nie pamiętam dokładnie. W każdym razie jest tam bardzo poniżany przez innych którzy sie tam znajdują i zawsze podczas takich...

więcej

Powiedzmy ze mam gotowy sceniariusz filmu. Gdzie i komu go pokazac by wyklulo sie cos z tego ;-)!?

Jakies pomysly , sugestie ?

Witam was, nie wiem czy mnie zrozumiecie, ale szukam filmow w stylu:
"Źródło", "Planeta Malp", "Walka o Ogien", cos w stylu "Odyseja Kosmiczna" i "Man From Earth" itp.

PROSZE PISZCIE!

Mam 21 latek a ten film co szukam oglądałem jakieś 10-14 lat temu więc sporo czasu.
Pamiętam że strasznie mi się podobał i teraz to co może się przydać to pamiętam że to był jeden z fajniejszych filmów S-F na tamte czasy, akcja działa się w podziemiach/kanałach główny bohater jeździł czołgiem/robotem na gąsienicach,...

więcej

Czy może mi ktoś powiedzieć, czy można dostać Terminatora w wersji reżyserskiej, tzn. razem z usuniętymi scenami- tak jak w przypadku T-2?

Pytam, bo w tym trailerze są przedstawione te dodatkowe sceny...
http://pl.youtube.com/watch?v=LepO8GeBby0&feature=relate...

Bardzo proszę o jakąś informację...

Rodzina, a w zasadzie ojcec, jego syn (syn był wysoki i miał czarne włosy) i jego córka (ta prawdopodobnie była blondynką), przenieśli się do czasów prehistorycznych.
Matka sie nie przeniosła, bo chyba umarła. Zbudowali sobie chateczke z bambusa, czy z tego tam.. miała dwa poziomy. I jedyne co pamiętam z tego filmu,...

więcej

Jako mała dziewczynka oglądałam taki film, którego główną bohaterka była kurtyzana. O ile się nie mylę, to akcja toczyła się w Indiach:). Pamiętam też, że na ukochanym bohaterki zostaje wykonana egzekucja- słoń zmiażdżył mu głowę, a jego ciało zostało wyrzucone w przepaść (coś koło tego...pamiętam niestety jak przez...

więcej