Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Więc czy ktoś słyszał o simowych serialach?Ja znam kilka produkcji np.Ryzykanci.Wy jeśli znacie seriale robione w The Sims 2 to piszcie!

Słyszał ktoś może o filmie, w którym zaprezentowana jest historia jednego z instrumentów najwybitniejszego lutnika wszechczasów (Antonio Stradivari)? W filmie, Instrument ten, w wyniku eksperymentalnego zabiegu mistrza fachu lutniczego, zostaje obarczony klątwą. W efekcie jej działania wszyscy późniejsi nabywcy tegoż...

więcej

Poszukujemy recenzenta, który zasiliłby szeregi blogu: filmnews.blog.onet.pl. Blog tworzymy już ponad 3 lata, naszymi partnerami są takie firmy dystrybucyjne jak: Monolith, Vision, SPI, Vivatro, Kino Świat, ITI Cinema, czy Solopan. Wspierają nas także takie stacje telewizyjne jak HBO, Ale kino!, AXN, Nonstop kino, Zone...

więcej

bohater robi systematycznie zdjęcia skrzyżowania ulic, przy sklepie w którym pracuje

Film opowiadał o jednym dniu pracy ludzi w pewnej restauracji niedawno lecial na HBO lub Canal + ... był tam jeden specyficzny motyw .. chodziło o pokazywanie sobie penisów w pracy tak żeby drugi nieświadomie na niego popatrzył ... bardzo mi zależy na tytule tego filmu... proszę o pomoc :)

Mam mały problem więc zwracam się do WAS. Poszukuję filmów, gdzie kobiety są żołnierzami na obojętnie jakim szczeblu. Polskie lub zagraniczne. Proszę

I to jakiego...;) hehe kiedyś na Polsacie widziałam film z gatunku erotycznych, lecz o ile dobrze pamiętam to rozgrywał się w czasach baroku i był przesycony śmiesznymi scenami np. gruby staruszek w peruce próbujący zgwałcić dziewczynę na łóżku jednak nijak mu się to udawało;) Pamiętam, że dawno się tak nie uśmiałam...

więcej

Witam ... Poszukuje tytułu filmu, który był prawdopodobnie prezentowany na początku lat 90-ych w programie Kałużyńskiego i Raczka "Perły z lamusa". Pamiętam że był to film cz-b prawdopodobnie zrealizowany na przelomie lat 60-70-ych, prawdopodobnie produkcji USA lub W.Bryt. Klimatem przypominał "Strefę Mroku" ale był...

więcej

W filmie Magnolia gra taki starszy siwy gosciu. gral kiedys w takiej komedi co byl taki mlody chlopak ktory sledzil i podgladal jego chate jak sie okazalo zabijali tam ludzie chodzi mi o ten film ale jak ktos nie bedzie kojazyl to wystarczymi nazwisko tego dziadka juz znajde jakos z gory dzieki za pomoc

Siema wszystkim podajcie tytuły waszym zdaniem najlepszych filmów nie koniecznie nowych byle bym cos obejrzal bo juz nie wiem co ogladac