Tak jak w temacie poszukuje tytulu filmiku - z gatunku horror, horror - komedia... jest to raczej nowa produkcja... ostatnio ogladalem trailer z ktorego zapamietalem to: iz grupka mlodych ludzi (studentow???) przyjezdza do jakiegos opuszczonego domu (hehe ale nie wiem po co :P) w ktorym po jakims czasie daje znac o...
poszukuję filmu, który kiedyś oglądałam w telewizji ale nie pamiętam tytułu... Film opowiadał o nauczycielu, który przeprowadził sie do innego miasta i w tym mieście podjął pracę w pobliskiej szkole. Miał zostać wychowawcą w miarę dobrze uczącej się klasy, ale poprosił by mógł zostać wychowawcą klasy, która ma...
Dawno się nie produkowałam na tym portalu...
Człowiek w potrzebie, wraca do źródeł... organizuje wieczorek filmowy, tym razem tematem przewodnim jest zima, śnieg, święta, bałwan, dzyn dzyn->dzwonki itd. Chciałabym usłyszeć jakie polecalibyście mi (nam) filmy o powyższej tematyce ;p Gatunek-każdy dozwolony ;p...
czy ktoś widział tę rewelacyjną kreskówkę o alienach, którą puszczają w kinach - u mnie m.in. przed Ratatuj?
Witam,
w sobotę i niedzielę 17/18-11-2007r. odbędą się bezpłatne pokazy kina 3D w technologii Dolby 3D Digital Cinema. Start co godzinkę od 10:00 do 22:00. Materiał ok 25 minut.
Zapraszam
Warto !!!
Witam;] Mam prosbe. Napiszcie mi tytuly jakis spoko filmow bo siedze sobie wieczorkiem w domku i tak nudno. Gatunek kazdy oprocz horrorow i thillerow. Z gory dzieki:*
To jest mój temat na maturę ustną z j.polskiego.
Miałabym prośbę, zbieram jak na razie filmografie do tego tematu, żeby ją w najbliższym czasie skompletować. Zastanawiam się jakie filmy byłoby najlepiej wykorzystać w tym temacie.
Do tej pory wybrałam dwa:
"Kwiat mego sekretu" i "Czym sobie na to wszystko...
Uwielbiam POTC,ale wg mnie pomysł czwartej części jest beznadziejny. Powinna to być trylogia jak Matrix czy Władca Pierścieni. Pomysł 4. części to na siłę przedłużanie, chęć zarobienia. A jeszcze scenarzyści, któzy piszą teraz scenariusz do owej czwartej części, wraz z producentami chcą uciąć koszty(czytaj: więcej...