Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Dirty Dancing, Goraczka sobotniej nocy. Chodzi mi o tematyke z dyskoteka w tle

:)

Proszę o pomoc w zdobyciu filmu Buried Alive z 1990 r
Jeżeli ktoś ma ten film to proszę o kontakt.
Jurek

Byłem na części 4 w kinie i , no właśnie i ta litera oddaje cały sens tego dziwnego filmu który został stworzony wyłącznie w celach markentingowych ,
napiszę więcej dopuszczono się w tej produkcji zbeszczeszczenia genialnej trylogi. Własnie skoro jesteśmy przy trylogi to jaką część uważacie za najlepszą i dlaczego...

Witam szanownych Filmomaniaków :)

Kochani, dawno, dawno w TV były dwa filmy-thrillery, których widziałam ledwie fragmenty. Zaciekawiły mnie ogromnie, ale do dziś nie udało mi się ustalić ich tytułów - może Wy skojarzycie po moich hm, skąpych opisach?

1)film o nauczycielu, któremu rozkapryszone bogate dzieciaki...

więcej

Za takie filmy uważam "Władcę pierścieni" i "Narnię"

Chodzi o film
http://www.filmweb.pl/Lot+%22intrudera%22,1991,o+filmie,Film,id=5641

Czy ktos wie co spiewali piloci podczas ataku na Hanoi pod koniec filmu?
(cos o dziewczynach tam bylo... :)

Witam jestem zainteresowany filmami krótkometrażowymi? Gdzie w warszawie można takowe obejrzeć? Ewentualnie są jakieś w necie?

nowa edycja tej gali...i nigdzie w nominacjach filmweb...czegoś tu nie rozumiem...PRZECIEZ TO JEDNA Z NAJBARDZIEJ WYJEb... stron w całej web...so what's all about?

film opowiadał o facecie i kobiecie, oboje byli w związkach. poznali się, nie pamiętam jak już, pamiętam, że raz spotkali się pod kościołem. blablabla akcja się rozwija, oni się spotykają, jakoś pod koniec filmu wraca dziewczyna (czy tam żona) tego faceta, on jedzie do hotelu tej kobiety którą poznał i zabiera ją na...

więcej