Czy z tej strony mozna wogole sciagac filmy?,jesli tak to jak i czy sa filmy w roznych jezykach a przede wszystkim chodzi mi o rosyjski badz litewski.Jesli tak bylabym wdzieczna za pomoc.Pozdrawiam:)
Przygotowałem dla Was mały quiz zawierający 18 dość szczegółowych pytań. Rozwiązujecie go dla siebie, nie ma potrzeby szukania pomocy w portalu, dla utrudnienia nie podaję odpowiedzi do wyboru; a więc zapraszam do zabawy:
1. Co dał do ręki Leon (Jean Reno) Satnsfieldowi (Gary Oldman) mówiąc, że to prezent od Matyldy w...
Urządzam gło0sowanie niech każdy zagłosuje na swoją ulubioną częsć aliena zwycięzką czesc podam...puzniej
witam
poszukuję filmów, które kiedy sie je ogląda, sprawiają wrażenie, że nakręcił je mocno wykręcony człowiek, ewentualnie będący pod wpływem jakichś lepszych narkotyków... :)
chodzi mi zarówno o coś w stylu "las vegas parano" jak i "hotel splendide" czyli wszystko co wam się może kojarzyć z takim klimatem.
Poszukuje filmu pt. "Zemsta Ninji" (Revenge of the Ninja). Powstał w 1983 roku, a głównym bohaterem jest aktor Sho Kosugi.
Nie wiem czy istnieje jakaś możliwość zdobycia tego filmu. Czy ktoś może pomóc?
Tytul filmu nie musi swiadczyc o calym filmie itp ale jaie sa waszym zdaniem najfajniejsze tytuly filmow?
Ja stawiam na "Milion Dolar, baby" i "Romeo must die" enjoy
Film ogladałam kilka lat temu (może 5) jakis rok temu leciał w telewizji na tvp1 lub tvp2 nie pamietam dokładnie. Film przedstawiał młodą dziewczyne która brała kase od rodziców na studia ale tak na prawde traciła ją na narkotyki. Obracała się w nieciekawym towarzystwie. Zakochał sie w niej pewien chłopak. Chyba nawet...
więcejFilm ogladałam kilka lat temu (może 5) jakis rok temu leciał w telewizji na tvp1 lub tvp2 nie pamietam dokładnie. Film przedstawiał młodą dziewczyne która brała kase od rodziców na studia ale tak na prawde traciła ją na narkotyki. Obracała się w nieciekawym towarzystwie. Zakochał sie w niej pewien chłopak. Chyba nawet...
więcej
"Zgroza , zgroza" jak to stwierdził Kurtz w "Jądrze ciemnosci" i "Czasie Apokalipsy" tak zacznę ten temat o wspóczesnym kinie i telewizji.
Jak widać od dłuzszego czasu więcej dobrego w USA widać w TV niż w kinach.
Tyle że seriale które osiagęły juz status tych znakomitych nagle przy sezonach 2 zaczęły sie...