Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

trwa niepełne 90 minut, i jest doskonały. Jakie waszym zdaniem są najlepsze filmy nieprzekraczające 90 minut? dawajta tytuły

Ja osobiścia mam ich pare m.in z "Pulp Fiction" jak Butch jedzie wnerwiony w "zabójczym" samochodzie swojego Ptysia z kremem i wyzywa na nią,że zostawiła zegarek na kangurku......uwielbiam to i akcję jak mieli wbic igłę z adrenaliną w klatke Mia'i.
Z "Pulp Fiction" można znaleźć wiele bombowych fragmentów.
Z...

http://nocny.sluchacz.filmweb.pl/
Dobry, czy słaby film???
Noty na FW nie są zachęcające, ale tym nigdy się nie sugeruję! Może ktoś widział i chciałby podzielić się wrażeniami?

ps. nie interesują mnie filmy o Ziomkach Hip-Hopowych i te sprawy:) ale w zasadzie wszystko się przyda:)
dziękuję za każdą pomoc:)
pozdrowionka:)

Napawde pomożcie ja nie pamietam tytulu tego filmu...Akcja rozgrywa sie podczas wojny. Czesc zolnierzy alinackich zajela niemiecki okop w ktorym dzieja sie rozne dziwne rzeczy - mianowicie sa oni po woli zabijani i straszeni zazwyczaj dzieje sie to podczas mgly. Na koniec (jesli nie myle filmu) okazuje sie uciekaja...

więcej

czesc mam pytanie co do maratonu w poznaniu.
We wszystkich multikinach(w kazdym miescie) jest juz ogloszenie o nowym maratonie.Dlaczego w Poznaniu jeszcze nic nie pisze?

No właśnie...jak sobie radzą forumowicze?
Bo mi się zdaża oglądać z lenistwa filmy na laptopie leżąc w łózku i wtedy bida z dźwiękiem jest.
Czytałem że logitech wypuścił serię głośników (x540 i 530 bodaj) do komputerów i jak narazie same pozytywy. Miał ktoś styczność? Interesuja mnie rozwiązania ekonomiczne ;)

Ważna informacja dla fanów dobrej komedii.
Już dziś na TV4 o 23:05 jedna z lepszych (moim zdaniem) komedii Woody Allen`a, tj. "Bierz forsę i w nogi".

Gorąco polecam

Na początku lat 90 oglądałem film na video trwał około 7-9 godzin . Produkcji angielskiej lub australijskiej. Treścią była następująca ? za dokonanie przestępstwa został skazany pobyt w koloni karnej w Australii. W trakcie płynięcia do Australii poznał córkę dowódcy garnizonu. W trakcie obywania kary bohater został...

Jakie znacie filmy z motywem wehikułu czasu ?? oprócz trylogi "powrotu do przyszłości" "wehikułu czasu" z 1960r i jego remaku...