Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Kiedys odladalam super film, ale nie pamietam tytułu. Opowiadal on o gangach. Jeden koles był w więzieniu i chcial przystapic do jednego gangu ale byl bialy dlatego tez nie chcieli go przyjac (tamci nie byli czarni,cos na podobe wietnamczykow). Musial on tez w tym wiezieniu zabic kucharza. Film (amerykanski)byl w dwoch...

więcej

witam
chcialem oglosic iz niedlugo na stronkach z filmikami typu video.google czy youtube znajdzie sie film pt "Skuter" bedzie to parodia znanego wszystkim filmu "TAXI" zainteresowanych naszym filmem zapraszam na bloga
www.skuter-film.blog.onet.pl
POZDRO!:-)

Znane mi dobre filmy anty-wojenne(dopisz jak znasz inne):

Ścieżki Chwały
Full Metal Jacket
Idź i Patrz
Czas Apokalipsy
Ziemia Niczyja
Eroika
Wielka Czerwona Jedynka

Czy znacie może jakieś komedie romantyczne ale takie co kończą sie np. tragicznie? Czekam pilnie na jakieś tytuły. Piszcie pod e-maila olka2120@interia.pl pozd :)

Jeszcze nie oglądałem tego filmu nigdy i za chwilę właśnie nastąpi ten moment. Dzięki FW (między innymi) dowiedziałem się o nim. Bardzo dużo osób pisze o nim dobrze. Popytałem też znajomych i oni także potwierdzili (ci co obejrzeli), że to dobry film.
A ja chciałem się dowiedzieć jak on Wam zapadł w pamięci i co o nim...

więcej
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem

Jaka komedia romantyczna waszym zdaniem jest najlepsza, warta uwagi i obejrzenia?? piszcie.... Ale taka naprawde dobra :):) pozdrawiam!! :*

użytkownik usunięty

Czy zainteresowani kinem Kitano mogliby napisać tu swoje interpretacje tego surrealistycznego obrazu? Będę wdzięczny

Podajcie tytuły filmów przez, które zmarnowaliście kilkanaście złotych na kino ;D