Hot Fuzz - angielski hunor,jak dla mnie najlepszy,amerykanski humor niech sie kryje!Hot Fuzz to bardzo śmieszny film z wieloma momentami,które zostają w pamięci.
-Ja jestem Joyce Cooper.
Mam nadzieję,|że miałeś udaną podróż.
Faszysta.
-Przepraszam panią?
-"Ustrój polityczny,|charakteryzujący się skrajną...
Nie wiem czemu, ale wchodzac na ten link http://immortal.kobieta.pulapka.filmweb.pl/ avast wykrywa wirusa..
Ogladalam w sobote na Polsacie film o policjancie i jego gadającym psie.Pies nie chcial wejsc do ogrodu i wtedy widac bylo czesc reki ktos pochnela psa aby wszedl do ogrodu.
Moze ktos pamieta inne wpadki.
Witam jeśli możecie mi pomuc to podajcie wszystkie tytuły filmów z THE ROCK
oraz tytuły wszystkich filmów gdzie grali JAY I CICHY BOB z góry dziękuje i pozdrawiam :)
Film opowiada o rodzince przedstawioną w różnych czasach, jak żyli w prehistorii za czasów Jezusa, w czasie 2 wojny światowej i kilka innych. Nie pamiętam bo dawno oglądałem w telewizji. W każdym razie była to komedia i z tego co pamiętam miałem dobry polew z niej, jak by ktoś zaskoczył o co mi chodzi to proszę o...
Czy ktos z was widzial moze serial Prison Break? teraz jest hitem w USA. leci na FOX. Jesli tak to napiszcie co o nim myslicie.
Witam
film, którego szukam opowiada o śmierci dziewczynki, która zostaje pochowana na cmentarzu i jakiś czas później (kilka lat a może więcej) jej zwłoki zostają odkopane (nie pamiętam z jakiego powodu). Okazuje się wówczas, że ciało dziewczynki nie uległo żadnemu rozkładowi i ojciec dziewczyny jedzie do Watykanu...