Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

MiChaLa Koterskiego przezwisko "misiek"
bo ja tylko znqm jeden pt: "Wszyscy jestesmy chrystusami"

Fantastyczny film!:) Prakot spodziewał się jakiejś typowej amerykańskiej produkcji, a tymczasem otrzymał kawał naprawdę świetnego kina. Przed seansem liczył, że wystawi maksymalnie 8/10 a tymczasem wystawił 10, której zbyt często nie wystawia. Prakot wszystkim poleca to oto dzieło (ono:D), bo naprawde jest świetne:)...

więcej

Jako pierwszą kulturalną rozmowę proponuję wymianę opinii na temat remake'u "Świtu żywych trupów".

Moim zdaniem remake jest znacznie lepszy od oryginału i to pod wieloma względami. Wybitny nie jest, ale to nie powód, żeby go razaz skreślać z pamięci lub obrzucać błotem. Sądzę, że jak najbardziej zasługuje na...

Ten film pt:"Rodzinny dom waryjatów"
- gra tam Sara Jessika Parker o ile wiem z tego co panietam
-Claire Danes
-Rachel Mcadams
i inni fajni aktorzy polecam do obejrzenia tego filmu .
jest naprawde fajny :)

O ile się nie mylę, leciało kiedyś na Hyperze. Opowiadało o losach takiej dziewczyny (uczennicy), która na co dzień była zwyczajna, jednak w nocy walczyła z wszelkimi demonami, a nawet z wampirami - zsyłała je do piekieł.

Więc?

Pracuję w badaniach rynku w Warszawie i potrzebuję mężczyzn i kobiet (36-45 lat)oglądających serial"pitbull".grupa dyskusyjna trwa 2 godz. a osoby zaproszone otrzymują gratyfikację w wysokości 70 zł.Będę wdzięczna za zgłoszenia.Pozdrawiam wszystkich.

Barbara Bohdziewicz
Mój kontakt:(22)751-62-26 lub...

Witam.Znacie jakies filmy godne zobaczenia??
Jesli tak to podajcie po 1 z gatunku.
Czekam i zapraszam na moj blog

Prakot wyniósł z seansu jak najbardziej pozytywne wrażenia. Świetny western z rozkręcającym się wtedy Johnem Waynem. Mimo 68 lat (sic!) dzieło to nadal zachwyca. Prakot dał mocne 9/10, raz jeszcze podkreślę - świetny, klasyczny western. Prakot poleca:P Miauu

Jest to film o kanibalizmie. Chyba czarno biały. Rosyjska wioska. Pora roku, bodajże zima. Wielki głód. Mieszkańcy zaczynają zjadać siebie na wzajem. Nawet dzieci...
Co to za film ?

Cze. Poszukuje tytułów filmów o tańcu. Kumpela ma niedługo urodziny. Ma hopla na punkcie tańca (sama też tańczy ;]) Narzie udało mi sie zdobyć:
Dirty Dancing
Roztańczony buntownik
Lambada z J.Lopez
Step up
Ostatni taniec
Zatańcz ze mą

Troche mało bo wiem, że jest ich sporo...
Pamietam tez taki film o grupie...

więcej