Gdy po latach odnajduje się jakiś film z dzieciństwa. Ja tak właśnie mam teraz. Ten film to "Dead heat" (odnalazłem go dzieki pomocy Tuco) i teraz dostałem go w swoje niecne łapki. Ten film oglądałem raz w wieku wczesnoszkolnym w wakacje 1994 (bodaj sierpień był) wyemitowała go wtedy "jedynka w piątkowy wieczór około...
więcej
no troche ich widziałam.. nie ma sie czym chwalic wiem.. ale niestety..
ostatnio widziałam ...DATE MOVIE - komedia Romantyczna...o moj Boże ale hłam...
do tego moge dołączyc kilka katastroficznych:
Gulczas, a jak myślisz
Yyyreek!!! Kosmiczna nominacja
chwilowy zanik pamięci...ale coś sobie jescze przypomne..
czy według was współcześni amanci kina potrafią jeszcze piękinie mówić o miłości. jeśli uważacie że tak to podajcie jakieś przykłady filmnów.
Czy macie może takie filmy, których oglądanie zawsze poprawia wam nastrój? Jeśli tak, to ciekawa jestem jakie? :)
W moim przypadku jest to na przykład "Don Juan DeMarco" :]
Jaki moze byc tytul filmu? Glowny watek: zlodziejaszek probuje skompletowac kod do sejfu (skrytki), ktorego numery sa w partiach wytatuowane na zadkach kilku kobiet :-) (nawet u zakonnicy).
Czy ktos pamieta/kojarzy ten film ?
Parę lat temu wyemitowano w telewizji film o czasach II wojny światowej. Dramatyczną sytuację więźniów obozu koncentracyjnego ukazano od zupełnie innej strony - mianowicie: Ojciec, który trafia do jednego z baraków, ma przy sobie małego (ok.5-6 lat) synka, którego wraz z innymi ukrywa przed nienasyconymi śmiercią...