Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Pod względem tanecznym moim zdaniem to na pewno:
- Dirty Dancing
- Honey

Gdy po latach odnajduje się jakiś film z dzieciństwa. Ja tak właśnie mam teraz. Ten film to "Dead heat" (odnalazłem go dzieki pomocy Tuco) i teraz dostałem go w swoje niecne łapki. Ten film oglądałem raz w wieku wczesnoszkolnym w wakacje 1994 (bodaj sierpień był) wyemitowała go wtedy "jedynka w piątkowy wieczór około...

więcej

no troche ich widziałam.. nie ma sie czym chwalic wiem.. ale niestety..
ostatnio widziałam ...DATE MOVIE - komedia Romantyczna...o moj Boże ale hłam...

do tego moge dołączyc kilka katastroficznych:
Gulczas, a jak myślisz
Yyyreek!!! Kosmiczna nominacja

chwilowy zanik pamięci...ale coś sobie jescze przypomne..

czy według was współcześni amanci kina potrafią jeszcze piękinie mówić o miłości. jeśli uważacie że tak to podajcie jakieś przykłady filmnów.

Napiszcie który film jest lepszy Luca Bessona

Czy macie może takie filmy, których oglądanie zawsze poprawia wam nastrój? Jeśli tak, to ciekawa jestem jakie? :)
W moim przypadku jest to na przykład "Don Juan DeMarco" :]

słuham mysle że powinny być i dla dzieci od 14 lat

Jaki moze byc tytul filmu? Glowny watek: zlodziejaszek probuje skompletowac kod do sejfu (skrytki), ktorego numery sa w partiach wytatuowane na zadkach kilku kobiet :-) (nawet u zakonnicy).
Czy ktos pamieta/kojarzy ten film ?

Parę lat temu wyemitowano w telewizji film o czasach II wojny światowej. Dramatyczną sytuację więźniów obozu koncentracyjnego ukazano od zupełnie innej strony - mianowicie: Ojciec, który trafia do jednego z baraków, ma przy sobie małego (ok.5-6 lat) synka, którego wraz z innymi ukrywa przed nienasyconymi śmiercią...

heh, troche dziwnie o tym mowic, ale jakie romantyki uwazacie za najlepsze, podawajcie tytuły, chetnie sprawdze.