Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Możecie doradzic jakimi filmami sie zainteresowac. Chodzi mi o filmy pokroju American Pie, Wieczny student czy Niecne uczynki. Czyli filmo o znudzonych amerykańskich licealistach czy studentach. Wiem że niektórzy z was powiedzą że są to płytkie filmy dla ludzi z marnym poczuciem humoru jednak o gustach sie nie...

Hej :) Czy ktoś z Was oglądał film krótkometrażowy na Canal+ o dziewczynce, której serce biło nieregularnie i inni ludzie nie mogli się do tego przyzwyczaić... ? To był film animowany. Czy ktoś z Was zna tytuł tego filmu. Z góry thx za odp. pozdrawiam :)

W latach 80'- 90' duzo bylo takich młodziezowych seriali... Moze ktoś z Was pamięta jeden taki o jakims nastolatku w stroju doktora... taki rudy piegaty w okularach.
Nawet nie pamietam czy byl fajny, po prostu od jakiegos czasu meczy mnie ten serial;p
Licze na Wasza pomoc.
Pozdrawiam.

Co pojawi się za tydzień w piątek w Gazecie Wyborczej? Z góry dziękuję za odpowiedź :)

Jakie są według was najśmieszniejsze filmy?

Czy kots może mi powiedzieć kiedy i czy będą PzK 4 ?

Kiedyś czytałem artykuł w gazecie wyborczej zdaje się,
o scenach, których nie da się zagrać lepiej.
Autor napisał o scenie, w której
agent (policjant?) chodzi po korytarzu i pokazuje
zdjęcia policjantów chyba. Przy jednym dzieciak
staje i wskazuje palcem na zdjęcie. Ten agent chyba
pokazuje mu palcem, żeby był...

więcej

Bardzo mi zależy na obejżeniu horroru, który widziałem jako dzieciak i wywarł na mnie ogromne wrażenie. W horrorze tym wampiry przylatywały do ludzi i pukając w okno mówiły 'Otwórz!'. Kurcze tylko tyle pamiętam. Please help.

Prakot zasiadł przed ekranem i włączył sobie ten oto film oparty na faktach. Mające stosunkowo mały rozgłos dzieło przypadło mu do jego kociego gustu. Ciekawa, poruszająca historia sprawia, że film ten naprawdę warto obejrzeć. Prakot poleca!

Żenujący żart Prakota : Szczyt chamstwa? Zagłosować na PiS i...

W ostatnich 10 latach w Polsce nakręcono ledwie kilka dobrych filmów: "Dzień świra", "Dług", "Symetria", 'Kiler"... czy coś jescze?? Reszta to kicz i szmira.