Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

W 2003 oglądałam komedie o studentach. Była supcio, ale nie wiem którego jest roku ani nie znam jej tytułu. Pamiętam scenę kiedy jeden z kolesi przekuł sobie sutek i powiesił na nim klucz na łańcuchu. Jego kumpel chciał szybciej otworzyć drzwi i pociągną za klucz ;-) Na samym początku tego filmu, jeśli dobrze...

Jest to nowy film (niedawno leciał na tvp1 lub tvp2) kobieta ucieka przed przeszłością, była szefową kuchni w restauracji w ktorej doszło do strzelaniny i tylko ona przezyla...przyjezdza do malego miasteczka i morderca chcąc ukryc zbrodnie ktora ona widziala robi z niej wariatkę, a wlasciwie chce, aby ona sobie to...

Witam :) Bardzo bym prosiła, o polecenie jakieś dobrego filmu :)
Mogą to być filmy różnego pokroju, ambitne czy nie warto obejrzeć coś nowego :)
Pisząc tytuł filmu, proszę żebyście napisali, dlaczego dany filom jest waszym zdaniem godny obejrzenia :)

Tytuły, które będą się powtarzać, umieszczę na moim blogu w...

Jakie są Wasze ulubione cytaty z polskich filmów? Ja mogłabym wymieniać całą masę z "Seksmisji", są genialne! :-)))))

Słuchajcie, poszukuję oryginalnego tekstu polskiego dubbingu stworzonego przez B. Wierzbiętę. Przeszukałam już różne stronki typu napisy.org, napisy.info...ale na żadnej z nich nie ma dokładnego, spisanego teksu polskiego Shreka, tylko tłumaczenia wersji oryginalnej. Bardzo was proszę o pomoc!! Na marginesie napomknę,...

więcej

, który moglibyście oglądać bez przerwy i by wam się nie znudził ??

Czy ktoś może wie co to jest za utwór który leci w zwiastunie (tym co jest filmwebie) filmu Proch i Pył. Chodzi mi o ten ekrtoniczno-etniczny. Naprawdę zapowiada się ciekawie.

Kręca was szybkie fury i jeszcze szybsze pościgi? Zatem z pewnoscią macie jakieś ulubione filmowe "perełki" z wyjącym silnikiem w tle.

Zgłoszenia składamy na moim blogu, have fun!

W celu zdefiniowania, czym jest kino kultowe i dowiedzenia się jakie filmy takie są, chciałbym abyśmy zrobili listę . Haczyk polega na tym, żebyście nie wpisywali filmy, które jak wam się wydaje pasują do zakładki "kultowe", ani filmów, które tylko lubicie. Starajcie się wypisać jak najmniej filmów ( najlepiej tylko...

więcej

Wielcy znawcy kina, błagam pomóżcie. Muszę zrobić do szkoły prezentację multimedialną na temat podany w tytule postu ale nie znam się na filmach w tym zakresie ... Jak narazie zastanawiam się nad filmami: przeminęło z wiatrem, ojciec chrzestny, park jurajski, władca pierścieni ... Ale 4 filmy to za mało na prezentację...

więcej