witam ,czy jest taka osoba która podpowie mi gdzie można kupić te filmy:"noise","slaughter rule","the last face","I'm still here:real diaries of youn people...".Czy w Polsce są już dostępne w sprzedaży?bardzo proszę o pomoc.Jestem kolekcjonerką filmów z udzialem fantastycznego(moim zdaniem)aktora którym jest Ryan...
Film Znikający punkt/Vanishing Point z 1971 roku jest mało znany dlaczego? przecierz to arcydzielo najwyzszej klasy a nie ma polskiego dystrybutora a ze juz o wydaniach dwuplytowych nie wspomne dle mnie Znikający to arcydzielo i najlepzy film drogi!!!
Polecam ten film wszystkim o dobrym guście!
Zapraszamy na stronę: www.3steps.prv.pl
Paradoks Film Festiwal (24-27 kwietnia, Kinoteka) jest jedną z najciekawszych i najatrakcyjniejszych imprez tego typu w Polsce zarówno dla osób startujących w konkursie etiud jak i dla publiczności.
Swoją szczególną formę zawdzięcza między innymi...
Vivian - młoda kobieta, która mieszka w Bukareszcie, przez całe życie ucieka przed prawdą i tajemnicą swojego rodu. Kiedy spotyka młodego Amerykanina Aidana, zakochuje się w nim, co spotyka się ze sprzeciwem rodziny. Vivian musi wybrać między miłością, a lojalnością wobec tych, którzy ją wychowali, a także między...
Patrząc na całe forum filmweb - u zaczynam przysypiać więc po krótkiej konsultacji z samym sobą wpadłem na ciekawy pomysł, który może trochę rozruszać forum. Mam tu kilka ciekawych, a co najważniejsze śmiesznych przeróbek Władcy Pierścieni. Nie chcę jednak aby zabawa zakończyła się no moich linkach więc zachęcam was...
więcej
Komedia pomyłek i pościgów. Akcja toczy się w Stanach w latach 70`s/80`s. Bohaterowie szukają skarbu, który na mapie jest oznaczony znakiem "W". Jak się na koniec okazuje skarb znajduje się w jakimś parku pod palmami tworzącymi wielką literę W.
Film z lat młodzieńczych, który zapadł mi w pamięci i z chęcią bym do...
Witam, poszukuję filmu, jednak nie znam tytułu, więc mam problem.
Oto fabuła w skrócie:
facet dostaje w testamencie spadek, ale jest haczyk zeby go dostac musi wydać połowe w 24h (czy jakos tak, nie pamiętam dokładnie)
Próbowałem bardzo różnych zapytań szukając tytułu w wyszukiwarce, jednak bez rezultatu.
Z góry...
Może mi ktos powiedzieć jaki ma tytuł piosenka z końcuwki filmu bestmaster 2 (władca zwierząt 2) bo nie wiem jak ja znaleśc szukałem na rózne sposoby ale nie z tego pomózcie!