Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Szykam tytulu filmu, ktory kiedys ogladalam,chyba na TVN w cyklu OKRYCHY ŻYCIA. Film ten byl o lyzwiarce figurowej i hokeiscie. On doznal kontuzji i niemógł trenowac swojej dyscypliny. Potem zaczął trenowac z tą dziewczyną łyżwiarstwo figurowe w parach.
Jeśli ktoś zna tytul prosze o odpowiec na maila, oto i on:...

Ciekawi mnie co sądzicie o Walk the line i o Reese Witherspoon?? jaki film z tą aktorką podobał się wam najbardziej a który wycielibyście z jej filmografii??? Uważacie że zasłużyła na Oscara????

Jaki jest dla was najlepszy film fantastyczany i który was zdenerwował czyli wszystko o filmach sci-fi.

wymiencie po jednym filmie, który zrobił na was wrazenie

Od dłuższego czasu poszukuję tytułów filmów które oglądałem w dzieciństwie(początek lat 90tych,miałem wtedy 5-6 lat,więc mam już spore luki w pamięci odnośnie tych filmów):
1.Pierwszy z nich był chińskim filmem kung fu:)) Główny bohater poszukiwał zabójcy swojego brata,miał taką fajną małą małpkę która w jednej z...

wiem że to jest głupie ale powiedziczie mi (bo jestem nowym uzytkownikiem filmwebu) jak się dodaje nową strone w portalu filmweb??
Proszę o szybką odpowiedz

Poszukuję tytułu pewnego filmu. widziałem go chyba 4 lata temu na węgierskiej Dunie.Jest to chyba brytyjski film psychologiczny.Jest on podzielony na jakby akty.Ukazane są tam krótkie historie przypadkowych ludzi.końcówka sceny jest taka, że kłócący się bohaterowie potrącają śmiertelnie arabskie dziecko. Przerywnikami...

więcej

JAKIE FILMY JUŻ MACIE? JAKIEŚ UWAGI CO DO JAKOŚCI OBRAZU, DŹWIĘKU, OPAKOWANIA?

JA NIESTETY PRZEGAPIŁEM "MISJE" W GAZECIE WYBORCZEJ. "INDOCHIN" NIE KUPIŁEM TEŻ. ALE "POLA ŚMIERCI" JUŻ MAM. ŁADNE PLASTIKOWE PUDEŁKO (SLIM), DŹWIĘK 5.1, DO WYBORU LEKTOR PL LUB NAPISY PL.
Z GAZETY Z 4,99ZŁ MAM RÓWNIEŻ "GANGI NOWEGO...

Oglądałam go dawno, dawno temu w tv. Zagrał tam Tony Curtis. Był chyba właścicielem kina, nie wiem dokładnie. Mijało równo tysiąc lat (chyba) od wypędzenia potworów przez jakiegoś gościa. Pozostał po nim pamiętnik i chyba amulet, nie pamiętam. W każdym bądź razie, grupka dzieciaków miała uratować świat, bla bla bla....

więcej

użytkownik usunięty

A pamiętacie coś takiego jak "Człowiek pogryzł psa"?