Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Czy nie uważacie, że złote maliny są dziwne, bo ja tak uważam.
Zauważyłam, że zwykle dostają je filmy które biją rekordy popularności na całym świecie, filmy które widzowie uwielbiają.A aktorzy którzy dostają te "nagrodę" lub nominację do niej, za tę sama rolę w filmie zostaje wyróżniony lepszymi nagrodami lub...

Witajcie!

szukam tego już długo po różnych forach, może tu się uda..
niestety niewiele mogę powiedzieć, pamiętam tylko, że film powstał dość dawno (kilka/naście?) lat temu, produkcji niestety nie pamiętam..

jest tam motyw dwóch chłopców (10-12 lat) - dla draki chcą zorganizować taki niby napad z nożem jeden na...

więcej

mam nadzieje że jesteście uważnymi filmomaniakami i powiecie mi jakie zauważyliście błędy przy oglądaniu...no wiecie gdzieś była widoczna kamera, jakiś błąd w kostiumach, coś czego tak właściwie być nie powinno
do dzieła !

Moze słyszeliscie cos o jakims nowym filmie w stylu w.w. filmów? Wiecie zeby miał ten klimat co filmy Guy'a Ritchiego a moze on sam cos kreci ???jak wiecie to piszcie albo znacie juz nakrecone filmy podobne do porachunków przekretu czy przekładanca
pozdrawiam

Generalnie, to pamietam tylko kilka scen. To był chyba jakiś horror kostiumowy. Gdzieś mi się tu plącze Czerwony Kapturek (ale to może i moja pomyłka, bo film widziałam daaaawno temu, moze z 10). I pamiętam taką scenę jak ludzie (na jakimś weselu w plenerze) przeistaczali się w wilki. Pamiętam jedną scene w lesie z...

Szukam filmu zblizonego tematyką do filmu "My,dzieci z dworca ZOO" taki ktory jest tak rzeczywisty i w pelni oddaje realia narkomanii (nie chodzi mi o filmy typu requiem for a dream)mam na mysli raczej film dotyczące imprezowania nastolatków - alkohol i narkotyki..cos w tym stylu, jesli znacie to prosze napiszcie...

Szukam filmów o tematyce murzyńskiego getta. Podawajcie tytuły filmów podobnych do "Boyz N the hood", "Baby boy" lub "dzień próby". Bede bardzo wdzięczny.

Chodzi mi o chińska lub japońską bajkę o siatkówce. O drużynie dziewczyn. Trener strasznie ich trenował :P chodzi mi o tytuł...prosze

Napiszcie jakie teksty pozostaly Wam w glowie po obejrzeniu jakiego kolwiek filmu czy animu i powtarzacie co drugi dzien?!
Ja np. obejrzalam Shreka2 i jak ktos kaszlnie to odruchowo mowie "Klaczek"?!Albo na lekcjach jak pani pyta kto zrobi jakies tam zadanie ja podskakuje i mowie "Ja wiem ja wiem wybierz mnie wybierz...

więcej

Czy znacie jakieś w miare nie przekombinowane filmy akcji? Mam juz dosyć hollywoodzkiego stylu w kinie akcji