Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Opowiada o dwojce uczniow ktorzy zaczynaja rok szkolny,i robia rozne kawaly ...jedno co pamietam to zamienili tabliczki z MAN na WOMAN film chyba lat 90..sorki za nieszczegolowosc ale tyle pamietam.Pozdrawiam.

Czy wszyscy już są ? Pora zacząć ucztę , ceremonia właśnie się rozpoczęła ...

==========

The Doors , reż.Oliver Stone (1991)
Moja ocena :6/10
Plusy:
Życiowa rola Val Kilmera
Klimat lat 60
Muzyka The Doors
Aktorstwo
Minusy:
Pewne fakty zostały zastuszowane , procesy nagrywania i tworzenia płyt zredukowane...

więcej

szukam napisow do tego filmu jak ktos by miał bardzo bym prosił moje gg to 2015477

Federico Fellini był genialny. Uwielbiam jego filmy. Nie mogę wszakże zrozumieć, dlaczego ktoś wydając na DVD pakiet jego 11 filmów wybrał akurat właśnie te, a nie inne tytuły. Dlaczego nie można kupić na DVD takich arcydzieł jak "Roma", "Amarcord" albo"SATIRICON" ???
Zastanawiam się, czy Filmweb nie ma siły...

Obejrzałem sobie wczoraj po raz kolejny ten filmik i znow zrobil na mnie kolosalne wrazenie. Mozecie polecic utrzymane w podobnym tonie filmy, najlepiej z lat 70-tych (bo lubie te klimaty)...?

czy koś może mi powiedzieć jaka jest jakość filmów zamiszczanych w czasopismach?
czy są z lektorem czy bez?

Czy możecie polecić film polskiej produkcji z świętami Bożego Narodzenia w tle? Najlepiej taki, w którym ukazane byłyby polskie tradycje świąteczne.
Z góry dzięki :)

Canibal holocaust dobry czy nie?
Mnie się nawet podobał..., nie był najgorszy.
Jednak wole japońskie filmy tego typu :P A wy?

Ostatnio oglądałem Nekromantika, a dwa tygodnie wcześniej Real Female Autopsy.
Nekromanik - bardziej śmieszny niż straszny i okropny, nudny, za mało dialogów i słaba gra aktorów, zresztą...

więcej

Tak jak w temacie. Więc film oglądałem dość dawno temu, leciał w telewizji. Ukazuje on historie chłopaka który był w jakimś zakonie ponieważ znaleźiono go na śmietniku noi ojczulkowie sie nim zaopiekowali. Po jakimś czasie kiedy jest już dorosły postanawia opuścić ten zakon (dodam, że nie jest tam zakonnikiem tylko u...

więcej

bardzo dawno temu na tvn (w cyklu prawdziwe historie) był film ktory opowiadał o 2 siostrach....i pewnym chłopaku mieszkli w małym miasteczku...........i on najpierw z młodsza krecił...ale tak naprawde to zakochał sie w starszej......ale skonczyło to sie tak ze jak zdejmował bluzke tej strsezj z dzrewa wypadł z...