Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

ostatnio przypomniał mi się film, który oglądałem daaawno temu chyba na HBO. ale za nic nie mogę sobie przypomnieć tytułu - jedyne co pamiętam to, że film był o kolesiu, który od urodzenia jest bardzo blady, łysy i... przyciąga pioruny :P

jakby ktoś znał ten film i jego tytuł to będę wdzięczny.
pzdr.

Mam pytanko. Poszukuje filmu ale nie mam pojecia jak sie nazywa. Fabuła jest mniej więcej taka: Hokeista doznaje kontuzji i konczy kariere po pewnym czasie dostaje propozyje jazdy w duecie z utalentowana lyżwiarką... Proszę piszcie jak znacie tytół. Albo jeżeli wiecie jak mozna go znaleźć

Witam !

Pewien czas temu oglądałem w TVP2 film najprawdopodobniej niemieckiej produkcji o kobiecie która jadąc na ślub siostry uciekała przed szaleńcem w czarnym BMW 5 e34 sedan. Poscig odbywal sie głównie po leśnych drogach.
Zna może ktoś z Was tytuł tego filmu.
Z góry serdecznie dziękuje !

Pozdrawiam...

Szukam fajnych, ciekawych filmów... czy ktoś móglby mi polecić jakiś co ostatnio oglądał i który sie spodobał ?? z góry dziękuję :*:*

Proszę podać tytuły filmów, które kupilibyście za cenę przewyższającą wartość rynkową. Dla jakiego filmu gotowi bylibyście wyjechać za granicę? Tylko po to, żeby go oglądnąć.

Witam wszystkich :O)

mam gorącą prośbę o zidentyfikowanie filmu. Akcja dzieje się w jakiś hotelu albo motelu, jedną z postaci jest facet, który opowiada, że był pilotem U2 zestrzelonym i przetrzymywanym przez Rosjan, fotoreporterem którego zdjęcia były na okładce timesa itd. Nikt mu oczywiście nie wierzy

Na końcu...

więcej

witam:) ostatnio gdy byłem w kinie widziałem zwiastun pewnej bajki. Niestety nie pamiętam tytułu ;/ chodzi o myszkę która ukradła ser w kuchni jakiejś restauracji i oczywiście ucieka;D:D no i oni za nią gonią rzucają czym popadnie ;) wiecie może co to za bajka?? z góry dziękuje :)

użytkownik usunięty

Moja siostra poleciała mi film do obejrzenia a mianowicie "Efekt Motyla".... i właśnie nie wiem czy warto go obejrzeć czy nie. Poradźcie

Wpisujcie swoje ulubione gatunki filmowe.

Co sądzicie o serii pt. "Piraci z Karaibow" , jakie jest wasze zdanie ?
Jest to dobry film czy niezbyt.
Moim zdaniem jest on przereklamowany. Choć muszę przyznać ,że muzyka jest niezła.