Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Ludzie pomocy! Panicznie potrzebuję filmu "da do radości". Poratujcie gdzie mogę dostać:(

Poszukuje tytułu filmu, który leciał w listopadzie albo w grudniu 2006 chyba na dwójce. Opowiadał on o reporterze (Nick Nolte - chyba), dokumentującym jakąś rewolucje w Nikaragui. Jego kumplem po fachu był gość grany przez Gene'a Hackmana.Wiem jeszcze ze ten przyjaciel na koncu ginie z rąk zołnierzy.
Jeśli znacie...

Moim ulubionym jest "Rozmowy przy wycinaniu lasu"- ubóstwiam ten spektakl na blogu mam temat o tej ?bzdurze? Tyma
Wrarzenie na mnie wywarły również "19 południk", "Ciemno", "Małżowina" ,"Juliusz Cezar", "Kuracja".Polecam!

Może ktoś orientuje się gdzie można obejrzeć ten serial? Lub gdzie można go dostać? Bardzo mi zależy, ponieważ piszę prace o morderstwach w Juarez. Będę wdzięczna za każdą pomoc.
Pozdrawiam

Może zna ktoś jakiś dobry film o przyjaźni między kobietą , a mężczyzną. Czystej przyjaźni, bez miłośći...

co sądzicie o polskich serialach komediowych typu "niania"; "M jak Miłość";
"Kasia i Tomek"? Interesują mnie głównie wypowiedzi na ten temat ale piszcie co chcecie:)

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem

witam ogladalem ostatnio Fight club i leona Zawodowca i bardzo spodobala mi sie gra dwoch aktorow Brada Pitta i Gary Oldmana zna ktos moze z was filmy z podobna rola moge tez byc inni aktorzy o podobnym zachowaniu. Z gory wielkiej dzieki

jakie filmy możecie uznać za Kultowe??? głosujcie prosze

Ponieważ do końca tego roku pozostało już nie wiele czasu postanowiłem założyć taki temat :) Jaki jest według was najlepszy film 2006 roku?